viikon ♥ ihanat: neverending spotify, star trekkiä ja koti-ikävää.

Tiedättehän Bones-sarjasta se Sweets. No turns out, että sillä näyttelijällä on bändi -Dayplayer – joka tekee muuten suhteellisen hyvää musiikkia. Tää on kyllä ihan paras! ♥ Sweets siis! Edelleenkin, jos joku tuntee jonkun kopion siitä, niin laittakaa mulle ne yhteystiedot. Danke schöön. ♥

♥ Voi, kuinka odotankaan Star Trek Into Darknessia. Tätähän ollaan odotettu vaivaiset 4 vuotta! ♥

♥ Tunsin itseni aivan sairaan rikkaaksi ja hankin itselleni Spotify Premiumin. (Ehkä myös siksi, koska vahingossa heitin taas juomapulloni sulkematta sitä treenilaukkuun ja iPodini uiskenteli siellä vähän aikaa (RIP iPod.)) Ja holy crap täähän on aivan IHANA juttu. Miksi kukaan ei ole koskaan sanonut mulle aikaisemmin, että 10 euroa on nii-iiin sen arvoista. Ensinnäkin – voit käyttää Spotifyta puhelimessa. Toiseksi – ei mitään ärsyttäviä mainoksia, koska ne ovat oikeasti törkeän raivostuttavia. Kolmanneksi, soittolistat voi ladata vaikkapa puhelimeen ja kuunnella offline-modessa (kun ei ole nettiyhteyttä.)

Sanomattakin kuuntelen nykyään nonstoppina musiikkia. Tosin ärsyttävää vaan, että datskissani ei ole kunnon kajareita (joululahja joku?) ja kännykästä loppuu akku aika nopeasti, kun kuuntelee koko ajan musiikkia. Mutta whatever. Oon ihan rakastunut. Täältä muuten löydätte mun soittolistoja, musamakuni on vähän kuin elokuvamakuni – AWZUMISH! Suosittelen Premiumia! ♥

♥ Viatonta flirttailua. Pitkästä aikaa. Ja se tunne, kun on ihan ehkä vähän ihastunut. Saapas ainakin ajatukset pois kaikesta paskasta, jota kuluneena vuonna on tapahtunut. ♥ 4 päivää, ja olen taas Helsingissä halaamassa esim mamma, siskoa, Jennyä ja Heliä! ♥ 2 työpäivää vielä, ja sitten on lomalomaloma. Jei! Melkein kaksi viikkoa Helsingissä! Namii. ♥ The Hobbit – jonka vihdoinkin näen joulun jälkeen (kunnon elokuvateatterissa) ja seurana maailman paras leffakamu. ♥ Helvetinmoinen treenikipu – pitkästä aikaa. ♥ BodyCombat 54 – Dämnätiön se on hyvä! ♥

Viikon ei niin kivat jutut:

Örebron kunta on ehkä surkein ikinä hiekoittamaan katuja. Kaksi hiekanjyvää ei tarkoita sitä, että se on talvikunnossa. Ajattelen vaan kaikkia vanhuksia, jotka tuolla kaupungilla luistelee, ne ei ole yhtä ninjoja kun me ”nuoret”. Puhumattakaan siitä, että me ninjat ei olla ninjoja aina. Tässä varmasti käy vielä huonosti. Mun tuurilla liukastun tänään töihin mentäessä ja häntäluu menee poikki ja mä en kykene menemään jouluksi kotiin.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.