2012 : summa sumarum – part 1

Vuosi alkaa lähentyä loppuaan ja on aika vähän katsella, mitä kuluneen vuoden aikana on tapahtunut. Ajattelin, että ensin aloitetaan ihan näin tämän blogiin liittyvistä asioista.

Blog-meme-2.0

Lukijoita on tullut reippaasti enemmän sitten viime vuoden – Jei! Pusipusi ♥ Hämmästyn edelleenkin, joka päivä, että jotakin kiinnostaa mun selitykset (äitiä ja muutamaa kaveria lukuunottamatta siis..) ei mistään, kömpelyydestä, sinkkuuden paskuudesta ja kynsilakoista (tosin nyt mulla ei ole ollut kynsilakkaa melkein kahteen kuukauteen! Kriisi!) Siis kyllä, tiedän itse, että olen todella mielenkiintoinen ja mahtava tyyppi.. Mutta, että muutkin ovat tätä mieltä.. Se lämmittää! (Niin ja vielä pieni ping @ systeri: Mitä mä oon tässä viimeisen 30 vuoden aika sanonutkaan? Että olen awsum! In your face! Tässä todiste!)

En kuitenkaan edelleenkään osaa oikein luokitella blogiani. Odotin, että jossain kohtaa se alkaa menemään johonkin tiettyyn suuntaan. Mutta se on edelleenkin täydellinen sekamelska ihan kaikkea. Siksi laitoin sen Bloglovinissa kategoriaan Entertainment. Ei sitä oikein millään muullakaan sanalla oikein pysty selittämään. Toivottavasti blogini on siis pitänyt lupauksensa, ja viihdyttänyt teitä. Edes kerran.

Mielestäni tyylini kirjoittaa ja sanavarastoni on parantunut kuluneen vuoden aikana. Tiedän toki, että voisin olla huomattavasti parempi kirjoittamaan suomeksi (tietääkö joku muuten, missä voisi tehdä suomeksi spellcheckin?) Ehkä voisin ottaa itseäni niskasta ja alkaa lukee vähän enemmän suomenkielistä kirjallisuutta tai jotain. Viikottaiset puhelut mammalle ja ryyppyreissut parin suomalaisen kaverin kanssa (No ei me nyt niin usein ryypätä, äiti! Väritysliidut, tiedäthän!) kanssa ei näköjään riitä, haha. Lisäksi suuri kiitos siitä, ettei kukaan ole vittuillut mulle mun hoonosta soomesta. Ja on the other hand, tiedän, että hallitsen kirjoittamisen paremmin kuin about 50% bloggaajista. Okei, 40. Ai 30? Ai ei vai? 10??? Okei.

Kuitenkin, tässä vielä vähän statistiikkaa tältä vuodelta:

Top 10 postausta:

Ehkä maailman paras kuorinta.
Laiskan likan tyylivinkit: Kuivashampoo.
My little wtf ja muita ajatuksia joulu- ja leluhysteriasta.
Push it to the limit: Maailman ehkä parasta treenimusiikkia.
Kahdeksas luukku: Lempikoruni.
Maanantai.
Viikon ♥ ihanat: luomivärejä, retrokarkkeja, gifejä ja pöllötapettia.
Viikon ♥ ihanat: magneettikynsilakkaa, Game of Thrones ja huumoria.
Kymmenen ehkä parasta animaatioelokuvaa.
When i’m sad i stop being sad and be awesome instead.

Top 10 hakusanaa:

kuivashampoo tummille hiuksille
mary ihmemaassa (Wihoo! Mun blogia haetaan ihan nimellä. Olen julkkis! *high five*)
kuivashampoo
monster high nuket
maanantai
pöllötapettia
magneettikynsilakka
geelirajaus
elf meikit
paras kuorinta-aine.

Hauskaa, että suurin osa hakusanoista on jotenkin kosmetiikkaan liittyviä juttuja, vaikka en periaatteessa kirjoita juuri mitään kosmetiikasta – tai en ainakaan kovinkaan usein. 

Top 10 oudointa hakusanaa:

Nuuskan leipominen (dafuq? Voiko sitä leipoa?)
Vastaus kysymykseen miksi minä (minäkin haluaisin kovasti tietää sen vastauksen! Anybody? )
pissahätä (pissaan liittyvät hakusanat on muuten aika korkealla.. välillä kyllä pistää ihmetyttää nämä hakusanat..  iis kerran mua pissatti tentin aikana, ja siitä pitää saada muistutus ikuisesti..)
kauneusblogi (Ai tämä vai? Joo, todellakin! )
vatsalihakset (Lähinnä vatsalihaksia metsästämässä..)
Mummo alushousut (uu, seximama!)
Voihan perse paita (siis mikä?)
Herkkuperse kuvat (hahaha, no ei ainakaan tässä osoitteessa.. tai riippuu tietenkin mitä herkkuperseellä tarkoitettiin…)
pilkullinen perse (Joo, they call me täplä-perse!)
läskit rannalla (siis ei olisi pitänyt laittaa niitä mun lomakuvia tänne…)

whydidyougooglethat

Hmm. Mitä sitä nyt oikein voisi tulevalta vuodelta odottaa? Toivon ainakin, että into bloggailuun säilyisi. Ja että mulla olisi enemmän aikaa kirjoittaa. Ja varsinkin enemmän mielipide-postauksia, mutta ne vaativat niin paljon aikaa (ja spellcheckin…) Ja vaikka kirjoitan suurimmaksi osaksi blogia itseni takia (ettei musta tulisi sellaista tyypillistä hoono soomi-svedua) niin haluan tietenkin, että myös blogini kasvaisi. Lisää lukijoita mulle! Kaikilla muilla on jo niitä ihan tarpeeksi! Lisäksi olen miettinyt oman domainin ostamista, jotta pääsisin eroon tuosta wordpress.com päätteestä. Olisiko edes vähän khuulia?!

Tässäpä olisi hyvä tsäänssi teille antaa mulle vähän palautetta. Mistä te haluaisitte lukea enemmän? Mistä voisin kirjoittaa vähemmän? Kaipaatteko kynsilakkoja? Aamupaloja?  Elokuva-arvosteluita? Dokaanko liikaa? Laittakaa kommenttia vaikka ihan anonyymina (jos ette uskalla omalla nimellä sanoa mitä ajattelette), jos olette sitä mieltä, että blogista on tullut paska ja mä oon perseestä tai vaikkapa, että olen ärsyttävä hurri. Ihan mitä vaan. Lupaan, etten vedä herneitä nenään. Vannon kautta kiven ja kannon, jos sanani syön, mörökölli minut vieköön. Saatte toki sanoa jotain kivaakin, en suutu siitäkään!

Että näillä mennään. Onko kysymyksiä?

Stay tuned for part 2.

6 vastausta artikkeliin “2012 : summa sumarum – part 1

 1. Spelcheck ei valitettavasti kuitenkaan auta sanajärjestyksen (tällaista en ole havainnut) tai epäloogisten/epäjohdonmukaisten päätteiden käyttöön (tällaisen bongasin edellisestä postauksesta). Ehkä se kirjojen lukeminen auttais tai jos netistä kattois vaikka uutiset suomeks tai seurais jotain suomalaista (kökkö) sarjaa… En tiiä, omiani viisastelen.

  Töissä meillä on suomalainen nainen, joka on tehnyt pitkän uran ja tutkintonsa Norjassa ja hänen teksteissään tämä tausta näkyy ennen kaikkea sanajärjestyksessä.

  Menipäs tää nyt vakavaksi!

  Mut siis mahtavaa sun blogissa on huumori. Mä niin diggaan sitä, koska se on melkein yhtä hienostunutta kun mun huumori!

  Tykkää

  1. Heheh ei se ny nii vakavaa oo, itsehän kysyin :D Joo toi sanajärjestys on kyllä vaikea juttu. Kun muutin tänne Ruotsiin mulle vittuiltiin siitä, että sanat oli suomenkielisessä järjestyksessä.. Nyt ne on siis vaihtaneet paikkaa. Tuleehan täältä telkkarista suomalaisia dokumentteja (ja uutisia), mutta tuota noin – ne on aika tylsiä, että tod näk vaan nukahtaisin haha. Kumman Kaa on ainoa sarja jota mulla on tällä hetkellä mahdollisuus katsoa, ehkä vois katsoa, jos löytäis jotain bokseja joulun aikana :D ( Ehkä se vaan on niin, että mun on korkea aika matkustaa kotiin, puhumaan suomea 24/7 :) (5 päivää vielä!)

   Joku kaunis päivä huumori on sun tasolla! Lupaan ;)

   Kiitos palautteesta :)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.