hei me luistellaan pt. 2

IMG_20121210_125059

Maanantai (melkein) ohitse. Huh mikä päivä. Ensin töitä noin miljoona tuntia (ja päivän puhelinpiirustukset..)  ja sitten juoksin äkkiiäkkii kotiin vaihtamaan vaatteet ja tuplatunnille salille. Tai siis piti olla tuplatunti, mutta huomasin puolessa väliä matkaa, että olin unohtanut toisen treenikengän kotiin (kuka unohtaa tarkistaa, että molemmat kengät on messissä?) Ja eikun juosten kotiin hakemaan sitä ja sitten takasin.

Ei siis sinä mitään sinänsä. Mutta kun tämä kaupunki tunnetusti on aika huono hiekoittamaan tietä täällä, niin sain miltei luistella koko matkan. Itse kävely/juoksu salille oli rankempaa, kun itse tunti. Vedin 30 minuutin Coren ja sitten jonkun toisen mummoliikuntatunnin.

Tai siis niinhän minä luulin. Minä taisin siellä mummojen seassa olla se, joka eniten hikoili (kun sika) ja haukkoi henkeä ja valitti miten rankkaa parit vatsalihastreenit on. Puhumattakaan siitä, miltä tuntui kävellä kotiin (luistellen taas.) Auts! (Lisäksi eksyin vielä vähän matkan varrella.. )

Tosiaan, en ole nyt viime aikoina treenannut melkein ollenkaan. Olisinkohan kuluneen kuukauden aikana treenannut peräti kaksi kertaa. Joko olen aivan liian väsynyt töiden jälkeen (siis jo kello viideltä) tai sitten on jotain muita menoja, kuten esimerkiksi kavereita, jotka tulee kylään tai jotain juhlia sun muita juttuja (tai sitten olen kipeänä..) Vähän ottaa päähän ja tunnen itseni todella huonoksi ihmiseksi. Siis ihan hirveä morkkis, miten tässä nyt näin meni?

Siksi ajattelinkin nyt vetää tuonne uuteen vuoteen asti tipattoman joulukuun. Ja tämähän tietenkin feilaa jo huomenna, kun on duunin joulujuhlat. Ellen sitten yhtäkkiä yllätä itseni, sekä kaikki muut ja juon mehua tai maitoa siellä (näkis vaan..)

Ja jos joku nyt yrittää siellä sössöttää, että kyllä se nyt viimein tuli mullekkin se kolmenkympinkriisi, niin ei muuten tullut. Sinne on vielä pitkä matka! (1 kuukausi 4 päivää.)

Mutta joo, taidan mennä jo nukkumaan, koska olen ihan törkeän väsynyt. Ja about jokaiseen ”lihakseen” sattuu niin tajuttomasti (sekä niveliin – turpa kiinni siitä ikäsössötyksestä jo!)

Toivottavasti teillä on ollut mukava maanantai.

PS. Tiskasin myös. Damnation. Olin melkein todella ahkera tänään.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.