bohemian rhapsodya itsenäisyyspäivänä

IMG_20121206_122001

Kun te siellä Suomessa laiskottelitte eilen aamulla ja veditte sikeitä, minä olin töissä normaalin tapaan piirtelemässä (ja tottakai myös töitä tekemässä..) Yritin toki kovasti selitellä pomolleni, että koska olen suomalainen, niin munkin pitäisi saada vapaata, koska koko Suomi on vapaalla. Ei mennyt ihan nappiin se selitys.

IMG_20121206_150804

Hämmästyin kovasti, kun näin Örppöön keskustassa (Örebro siis, jos joku missasi..) muutamat Suomen liput. Pakkohan niistä oli ottaa kuva.

IMG_20121206_133625

Otin muuten hyvään aikaan todella hienon kuvan (uudesta) kellostani. Tuosta kuvasta ei kyllä saa mitään selvää.

IMG_20121206_143556

Käytin lounaalla kaverin kanssa. Oli namia.

IMG_20121206_162547

Ostin alennusmyynnistä vihdoinkin ne himoitsemani paljettirintsikat, haha. (H&M) Oli ne kuulit, saa nähdä, tulenko ikinä käyttämään niitä. Voisin vaikka kehystää ne.

IMG_20121206_204535

Shoppailureissun jälkeen mentiin kotiin vaihtamaan vaatteet ja ottamaan pienet tirsat (kaveri veti, minä surffasin netissä – as usual.) Sitten kaveri teki ihan taivaallista ruokaa – gorgonzolalla täytettyjä kananrintafilettä, joka käärittiin pekoniin ja heitettiin uuniin. Sen kanssa riisiä ja rosepippurikastiketta. Kyllä mua nyt on hemmoteltu ihan törkeästi parin päivän aikana. Tähän voisi vaikka tottua. Onko vapaaehtoisia?

IMG_20121206_220424

Sit oli tarkoitus laittaa ykköset päälle ja mennä ulos baariin. Tosin koska en ottanut kauneusunia olin ihan törkeän väsynyt – siltä näytinkin. Enkä mä löytänyt mitään ykkösiäkään.

IMG_20121206_230225

Löydettiin ihme kyllä yksi baari, jossa oli enemmän kuin kaksi ihmistä. Tilattiin muutamat drinksut, juteltiin niitä näitä. Yksi kaveri joinasi vielä ja jatkettiin juomista ja kun paikka sulki etsittiin toinen baari, joka oli auki. Jatkettiin juomista ja kun sekin paikka sulki, painuttiin tämän yhden kaverin luokse laulamaan singstaria.

Muistaakseni se meni vähän niin, että minä halusin vaan laulaa Queenin biisejä (taisi olla syy miksi edes mentiin sinne to begin with..) Siinä sitten vedettiin Bohemian Rhapsodya ja se kuullosti muuten ihan törkeän kamalalta. Musta tuntuu, että jätän sen karaokelaulamisen väliin.

Nyt mulla on ihan törkeä krapula, ja illalla pitäisi mennä pikkujouluihin. Ehkä mä tästä piristyn kohta, mutta just nyt kyllä suurimmaksi osaksi itkettää aika reippaasti. Siis ajatus siitä, että kohta mennään taas uuteen nousuun. Oon ihan oikeasti liian vanha tällaiseen paskaan.

Miten teidän itsenäisyyspäivä meni eilen?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.