askartelukoomaa ja sunnuntaipotutusta

Ah sunnuntai. Muuten tämä päivä olisi mitä mainioin, koska aurinko paistaa, ulkona on paukkupakkanen ja aurinkoista ja tekemistä riittäisi vaikka kaikille jakaa.

Mutta.

no_internetDuuni alkaa kahden ja puolen tunnin päästä  (8 tuntia – ampukaa mut uudestaan) ja jotenkin kroppani ei vaan suostu heräämään eilisestä askartelukoomasta. Lahjapaperia, teippiä, saksia, nauhoja, liimaa, lankoja, kangasta ja paperia ja kaikkee skeidaa on ihan joka paikassa. Siis jos kämppäni normaalisti on pommin jäljiltä, niin nyt se on ihan oikeasti atomipommin jäljiltä. Taisin löytää muutaman teipin palasen hiuksistani aamulla kun heräsin. Ja jotain epämääräisiä lankoja suustani.

Ja sitäpaitsi nettini ei edelleenkään toimi. Alkaa jo ihan oikeasti vituttaa aika reippaasti. Koska MÄ. EN. VOI. ELÄÄ. ILMAN. TOIMIVAA. NETTIÄ! Hidas netti tekee musta kusipään. Oikeasti. En mitenkään voi kuvitella olevani ystävällinen kenellekkään tänään.

slow_internet

Mutta joo, mitäs jos menisin vaikka kylmään suihkuun jäähylle. Tai parvekkeelle – siellä on vielä kylmempi. Ihan törkeän kylmää. Itseasiassa, mua ei sitten yhtään huvita poistua kämpästäni. Yhyy!

Miksi oi miksi, en ikinä opi, että sunnuntait on perseestä, jos on töissä?

Mitä teidän elämäänne kuuluu?

Click pic for source.

4 vastausta artikkeliin “askartelukoomaa ja sunnuntaipotutusta

  1. Joo ei siinä mitään jos saisi lainmukaiset sunnuntailisät. Meidän sunnuntailisä on 0.60 euroo per tunti… välillä mietin, että mitä jos vaikka taas vaihteeksi ampuisin itseni.

   Tykkää

    1. Sanos muuta. Heillä ei ole mitään sellaista työehtosopimusta kunnan kanssa (tai jotain vastaavaa). Joten pystyvät heittää vähän kaikenlaista palkkaa. Muuten kyllä ainakin kaupan alla ja muissa ”normiduuneissa” on 100 prossaa.

     Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.