ylihintaisia drinkkejä ja outoa pizzaa

Olipas taas viikonloppu. Perjantaina mulla oli pienet pippalot, jonne tuli vähän porukkaa. Istuttiin, juotiin vähän ja juteltiin. Oli mukavaa. Sitten me suomalaiset lähdettiin jatkoille tanssimaan. Pakko sanoa, että edelleenkiin ottaa päähän just sen baarin/klubin hinnat. Siis nyt me puhutaan Örebrosta, pienestä tuppukylästä jossain Ruotsin perseenreiässä. Sisäänpääsy tähän Harry’siin maksoi melkein 14 euroa. Neljätoista! Ja ostin sieltä yhden drinkin ja pulitin siitä 17.50 euroa. Seitsemätoista euroa ja vielä viiskyt senttiä päälle. Holy crap balls.
Oikeasti. Kuitenkin se paikka on aina täynnä. En vaan kertakaikkiaan voi ymmärtää noita hintoja. No tanssittiinhan sitten ihan pilkkuun asti, mutta voivoteltiin me suomalaiset siellä miten ihmeessä nuo hinnat oli mahdollisia. Edelleenkin. Siis Ruotsin perseenreikä on about kallein baari, jossa ikinä olen ollut. Luulisi, että drinkit olisi tehty kullasta ja timanteista. Mutta ei, ihan normi jekkupatteri se oli. Hmph.

No kuitenkin, mentiin sitten jatkoille Laura kakkosen ja sen äijän luokse. Juteltiin johonkin puoli seitsemään asti aamulla, kunnes päätettiin antaa periksi ja mennä nukkumaan.

Eilinen päivä sitten vietettiinkin suurimmaksi osaksi sohvalla löhöten, kuin rannalle hinatut lahnat. Jaksoimme sentään hakea pizzat viimeisillä voimilla. Oli ihan pakko laittaa tuosta superkebab-pizzasta kuva tänne, sen verran spessu pizza oli. Mutta damn, se oli hyvää! Nyt kai voin oikeasti kutsua itseäni ruotsalaiseksi, koska olen syönyt pizzaa jossa on kebabbia, -kastiketta ja vielä ranskalaisia. Oletteko maistaneet vastaavaa pizzzaa?

Illalla kotiin ja meninpäs melkein suoraan nukkumaan. Nyt näin 12-13 tuntia myöhemmin pitäisi alkaa valmistautumaan töitä varten. Ei sitten millään jaksaisi.

Mutta oli kuitenkin ihan törkeän hauska viikonloppu! Miten teillä meni?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.