hengailua ja aamupalaa

Ajattelin, että olisin tosi reipas tänään ja siivoisin koko aamun – koska illalla tulee kavereita viettämään iltaa tänne. No. Vessan ehdin siivota, ja sitten jämähdinkin sohvaan/sänkyyn ja tietokoneen ääreen ja juttelemaan Jennyn kanssa (Sori jenny kuvasta – otin sen salaa! Möhöhö!) Damnation. Ja nyt vielä istun tässä ja bloggaan – koska siihenhän mulla on aina aikaa! (…)

Kuitenkin, pitkästä aikaa aamupala-asiaa! Koska lompakkoni on ollut aika laiha viime aikoina, niin olen saannut olla todella luova ruokani suhteen. Eli suurinpiirtein otetaan mitä kaapista löytyy. Siksi tämänpäiväinen aamupala on ehkä oudoin ikinä: Jogurtti-rahkasysteemiä suolapähkinöillä ja kookoksella. Hah. Mutta hei, ihan hyvää tämä kuitenkin on!.

No, jospa nyt ottaisin sen peukalon perseestäni ja ryhtyisin hommiin! Mukavaa perjantaita kaikille tasapuolisesti! ♥

 

 

4 vastausta artikkeliin “hengailua ja aamupalaa

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.