Viikon ♥ ihanat: paperihaavoja, kardemummakahvia ja joulunodotusta.

♥ Tämä videoklippi – via Through The Looking Glass

♥ Viikon linkkirakkaus: Pidättekö paperista? Ja kaikesta paperi-rekvisiitasta (kyniä, tarroja etcetc.) Minä rakastan paperia – söpöistä, kauniista, hienoista, erikoisista ja siis paperi on vaan ihanaa! Askartelu ftw! Yksi ehdottomista lempparibloggaajistani Katta Kvack on aloittanut blogin nimenomaan paperista (ja tarroista yms) – ja tosiaan, blogi on itsessään syötävän ihanan näköinen – Pejperkut. (Siellä on jopa käännös englanniksikin!) Ihanaa! ♥

♥ Kardemummakahvi – Voi, uskokaa, kun sanon, että se on nii-iin hyvää! Laittakaa muutama maustemitta kardemummaa kahvin sekaan ja keitin päälle ja kuolkaa makunautinnosta! Älkää tosin polttako kieltänne tai koko suutanne. Kahvi voi olla hirvittävän kuumaa – tai sitten vika on mun keittimessä. ♥

Myfriendsaremarried.tumblr.com – Aivan hulvaton blogi! Tai tumblr. Nauran ihan kippurassa tälle jokaikinen kerta, kun uusi postaus tulee! ♥

♥ Mut löytää nykyään myös tumblr:ista. Kas täältä. In English. Ja täynnä potaskaa. Onko kellään muulla tumblria? ♥

Muita ♥ juttuja:

♥ Joululahjojen tekeminen – olen vihdoinkin aloittanut. ♥ Hengailla ihanien ystävien kanssa rankan duunipäivän jälkeen. Tai ennen! ♥ Piparkakkuja! Viikonloppuna ajattelin leipoa itse vähän. ♥ Hauskimmat duunikaverit ikinä (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) – Tylsästä duunista tulee paljon kivempaa, kun on kivoja tyyppejä töissä. ♥ Ilmaisen viinan-bileet tulossa! Wohoo! ♥ Kaksi vapaapäivää putkeen! Luksusta. ♥ Joulukoristeet second handistä! Kyllä kiitos! ♥ Mad Menin kolmas tuotantokausi – voi tsiisus, että rakastan Don Draperia! Jennya lainaten: Panisin (anteeksi mutsi ja faija, jos satuitte lukemaan.) ♥ Joulunodotus. Ja se, että päätettiin Lauran kanssa viettää uusi vuosi Suomessa! Kenellä on bileet? Kaksi (melkein) koditonta juhlijaa bileitä vailla! ♥ Huomenna on palkkis, enkä saannutkaan ihan niin paskaa liksaa, kun mitä luulin – ainoastaan semipaskan.

Mitä kivaa te olette löytäneet tai tehneet viime aikoina?

2 vastausta artikkeliin “Viikon ♥ ihanat: paperihaavoja, kardemummakahvia ja joulunodotusta.

 1. Ou nou tota Pejperkut-blogia!!! Se on vaarallinen! Tulee kaikenmaailman himotuksia (ei epäsiveellisiä, mutta vähintään yhtä pahoja)

  Baituvei, saanks mä lähettää sulle joulukalenterin? Mä ostin niitä tuossa taannoin vinon pinon ajatellen lähettä niitä kavereille. Nyt lähetyslistalta on tipahtanut yksi kaveri pois, koska… en nyt vaan halua lähettää sille. Selasin kännykkääni eikä sieltäkään löytynyt ketään, jota haluaisin ilahduttaa kalendaariolla.

  Mullahan on jo sun osote, koska oon stalkkaaja tai sit se on sen arvontavoiton jäljiltä, en tiä…
  Niin että otatko vastaan, vai katonko random osotteen puhelinluettelosta?

  Tykkää

  1. JOOOOO!!!! SAAAAT!!! :DDDDD ♥♥♥ (ANTEEKS ET MÄ HUUDAN!!!! :D)

   Haha. Sanos muuta, siis oih olen jo moneen otteeseen miettinyt luottokortin hankkimista, jotta voin ostaa kaikkee kivaa mitä siellä blogissa on :)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.