svedusafkaa.

 

Mulla on ollut jo muutaman päivän flunssa tulossa, ja tänään se kai iski sitten kunnolla. Kivaa. Not. Mutta toisaalta, koska ei voi treenata kipeänä, niin voi mennä esimerkiksi second handailemaan kavereiden kanssa.

Tinan kanssa mentiin metsästämään toisen käden joulukuusta. Ja joulukoristeita. Koska tunnetusti, mun koristeethan hävitettiin. Löysin muutaman, mutta nyt on liian pimeää niitten valokuvaamiseen. Sen jälkeen käytiin ruokakaupassa ja kuljettiin ympäri kaupunkia joulukuusen ja täyteen lastattujen pyörien kanssa. Wide load, coming through!

Koska olen niin mahtava ystävä, Tina tarjosi mulle ruotsalaista jouluruokaa. Jotain ihmeleipää, joka kuulostaa kamalalta (Vörtbröd.. Vört.. yh tulee mieleen jotain nästiä siitä) mutta maistui aivan taivaalliselta. Todella jouluiselta. Punjajuurisalaattia ja lihapullia päälle. Jess, ruotsalaisethan tunnetusti vetää niitä lihapullia jouluisinkin. Onko kukaan yllättynyt? Ei. Lisäksi juotiin vielä ruotsalaista julmustia – namii!

En muuten koskaan ole maistanut ruotsalaista jouluruokaa ennen tätä päivää. Vaikka olenkin nyt asunut täällä jo viisi vuotta. Päätettiin muuten järjestää pienet Suomi vs Ruotsi joulunyyttärit. Siitä tulee mahtavaa! Jouluruoka on bäst!

Sen jälkeen pyöräilin äkkiiäkkii kaupungille hengailemaan Lauran kanssa. Ja ihailemaan kaikkea kivaa kaupoissa. Ja sitten töihin loppuillaksi.

Mun oli muuten tarkoitus aloittaa joululahjojen tekeminen tänään. Mutta jotenkin sänky ja nukkuminen kuulostaa paljon paremmalta idealta. Huomenna sitten. (Tätä mantraa olen nyt vetäny viimeisen kuukauden aikana.. mitenniinsaamaton?)

Kuka muu on jo korkannut joulusapuskat?

PS. Aivastin tänään 7 kertaa putkeen. Varmasti joku Guinessin ennätys?

Yksi vastaus artikkeliiin “svedusafkaa.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.