8.59

Tiedättekö sen tunteen, kun joudutte heräämään epätodellisen aikaisin (klo 7 – se on epätodellisen aikaisin, jos multa kysytään…) Olette helvetin väsynyt, koska ette saanneet ajoissa unta. Teillä on työhaastattelu kello yhdeksältä. Pyöräilette. Lähdette hyvissä ajoin liikenteeseen (8.30) ja laitatte puhelimen navigaattorin päälle, ettette vaan vahingossa eksyisi matkan varrella.

No, jossakin aivoissanne piuhat on vielä aavistuksen unenpöpperössä, ja jotenkin oudosti eksytte. Ihan totaalisesti. Yritätte katsoa Google Mapsista missä ihmeessä olette. Käännätte ja väännätte kännykkää, mutta ette ymmärrä yhtään mitään, missä olette. Kello lähestyy epäillyttävän nopeasti yhdeksää, jolloin teidän pitää olla paikalla. Paniikki iskee, hiki alkaa valumaan ja pyöräilette epätoivoisesti ympyrää ruotsinkielisessä kaupungissa ja kiroilette suomeksi.

Loppujen lopuksi löydätte takaisin oikealle reitille. Ihan sattumalta siis. Ja ihan varmuuden vuoksi pysähdytte joka 10:s metri, ihan vaan tarkistamaan, että olette oikealla reitillä edelleenkin. Kunnes vihdoin ja viimein löydätte oikean tien ja oikean rakennuksen. Pysäköitte pyöränne ja juoksette sisään.

Kello on 8.59 ja haastattelija tulee juuri alas tapaamaan teitä. Se siitä hyvissä ajoin. Siinäs seisotte sitten ihan hikisenä. Tosi professionäl. Tosi.

Tiedättekö sen tunteen? Minä tiedän.

Toim. huom. Örebro on tosi pieni kaupunki, jonka läpi pyöräilee 10..ish minuutissa. Ja toimittaja ei myöskään ymmärrä, miten joku idiootti ei osaa seuraa yksinkertaisia ohjeita navigaattorilta, vaan idiootin oli sitten joo pakko lähteä sooloilemaan. Niin. Oli.

Yksi vastaus artikkeliiin “8.59

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.