muovihius-epidemia.

Muistatteko taannoisen harjaepisodin? Noo, vedin päälleni eilen yhden neuleen, joka oli siinä tavaroiden seassa. Ja kas kummaa, kun mä luulin, että se neule oli musta – mutta se olikin ihan blondien muovihiusten peitossa. Olinko iloinen? No en ihan. Vituttaako? Todellakin. Tekisikö mieli mennä vetää jotan tiettyä henkilöä turpiin? Yes. Olenko sanonut tästä mitään sille tietylle henkilölle? No en, koska en jaksa enää selittää sille, miten vitun tyhmä se oikein on. Sillä näköjään idioottia ei voi parantaa tyhmyydestä. Parempi vaan, että minä pysyn tällä puolella kaupun.. anteeksi ”kaupunkia” – ja se sillä puolella, ettei mitään vakavampaa tapahdu.

Mielummin valitan tästä täällä mielummin, koska te sentääs ymmärrätte? MIKSI MAAILMASSA EI VOI OLLA MITÄÄN NORMAALEJA MIEHIÄ? VITTU!

Toi vaate-episodi aiheutti mulle muuten eilen painajaisia. Näin unta, että olin jossain ulkomailla rannalla loikoilemassa. Olin nimittäin saannut täydet pisteet yhdestä kurssista (tässä kohtaa tosin tajusin, että kyse oli unesta – eikä todellisuudesta), joten päätin palkita itseni ulkomaanmatkalla. No. Yhtäkkiä olinkin jossain uima-altaassa – joka pikkuhiljaa alkoi täyttymään blondeista muovihiuksista. Loppujen lopuksi niitä oli niin paljon, että suuni oli täynnä niitä ja tukehduin ja delasin.

Heräsin. Ja menin desifioimaan itseni suihkuun noin miljoona kertaa. Ja huomenna muuten desinfioin vaatekomeroni ja varmanakin heitän pois noin puolet vaatteista.

Vitun apinat. Kuka oikeesti lainaa uudelle ämmällensä exänsä vaatteita? Ja kuka nainen mukamas haluaisi lainata uuden äijänsä exän vaatteita? KYSYNPÄHÄN VAAN!

13 vastausta artikkeliin “muovihius-epidemia.

  1. Ei normaaleja miehiä olekaan. Pitää vain päättää millaisten ”erikoisominaisuuksien” kanssa jaksaa elää.

    Terveisin,
    100% normaali nainen

    Tykkää

  2. Päivitysilmoitus: joulukooma | Mary ihmemaassa

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.