vuohenjuustopastaa, legendaariset ”yhdet” ja remonttireiskailua.

Viime aikoina olen:

 

 

– Viettänyt koko perjantai-illan Lauran kanssa katsellen Kumman Kaata ja nauranut ihan törkeän paljon. Vatsalihakset kiittää.

– Tehnyt ihan tajuttoman hyvää vuohenjuustopastaa (reseptin sain siskolta – ja vähän muokkasin sitä.)

Paloittele kaksi tomaattia pieniksi paloiksi, kuullota yksi sipuli voissa, heitä tomaatit sekaan, murskaa mukaan valkosipulia reippaasti, laita mukaan vähän murskattuja tomaatteja, mausteita (paprikaa, basilikaa, mustapippuria, chiliä whatever rocks your boat.) ja ruokalusikallinen hunajaa (jotta se tomaattien kirpeys häipyy.) Anna muhia jonkun aikaa.

Keitä pastaa.

Mä tein niin, että laitoin pastan pohjalle, tomaattikastikkeen päälle ja viimeiseksi vuohenjuusto-palat siihen päälle – systeri heitti näköjään juuston sinne kastikkeen sekaan. Mutta se sulaa siinä lautasellakin. Kokeilkaa, aivan törkeän hyvää. Tosin tuo kuvani on ihan törkeän hirvittävän näköistä (miksi pasta aina näyttää niin limaiselta valokuvissa? Hmph.)

Riittää kahteen mega-annokseen.

– Syönyt puolikkaan pussin chipsiä – vatsalihakseni ei kiittänyt tästä (ja pastasta.)

 

– Ostanut pohjamaalit lipastooni. Projekti ”pimppaa lipastoni” on alkanut. Olen so far hionnut lipaston (ja hengittänyt todennäköisesti noin kilon sitä hienoa pölyä namii), sekä maalannut sen kerran. Yksi kerros vielä ja ensi viikolla mennään metsästämään sitä turkoosia maalia. Päätin, että turkoosi olisi kiva, kun kaikki muut huonekalut on mustia. Ja vähän kultaisia yksityiskohtia. Mitäs luulette?

– Siinä samalla jotenkin onnistuin maalaamaan sekä kasvoni, käteni, vaatteeni, että hiukseni maalilla. Ja varpaani. Mary the Remonttireiska, terve!

– Mun piti mennä Tinan kanssa kävelylle. Jotenkin kävelimme suoraan baariin. En tiedä miten. Oli tarkoitus mennä ”vaan yhdelle.” Ja viiden ”yksien” jälkeen käveltiin kotiin kikatellen ja filmaten suunnitelmia nörttiblogia varten (eli ihan jotain satunnaista (ping @ hansi) höpöttelyä… känniääliöiden suusta.) Se siitä mun tipattomasta viikonlopusta. Hupsista keikkaa taas vaihteeksi. Joo, sitä filmiklippiä kukaan ei tule näkemään – toivottavasti.

– Krapulasta ei ole tietoakaan, kuitenkin. Ihanaa.

– Ja muuten, hiuksista puheenollen. Kun katselimme sitä meidän filmiklippiä, huomasin jäätävän juurikasvuni – joten oli vähän pakko värjätä hiuksetkin.

– Sen lisäksi olen jäännyt ihan koukkuun SimCity Facebook-peliin. Tulee ihan mieleen vanha kunnon SimCity – tosin se oli kyllä huomattavasti kivempi peli.

Eli taas vaihteeksi ihan mukava viikonloppu. Mitä te olette tehneet?

 

5 vastausta artikkeliin “vuohenjuustopastaa, legendaariset ”yhdet” ja remonttireiskailua.

 1. Ai namu tota pastaa!!! Menee niin mun to do- listalle :)
  Mun viikonloppu meni siivoillessa ja tuskastellessa loman loppumista. Tänään postailinkin tuosta loma-aiheesta, kai sitä jotain sain aikaisekskin vaikka tuntuu et meni vaan maatessa koko loma :)

  Tykkää

  1. Joo tee ihmeessä, oli sen verran herkullista! Tekee mieli lisääääää…

   Ah voihan, loman loppuminen on aina vähän haikeaa. Toivottavasti oli mukava loma kuitenkin! :)

   Tykkää

 2. näyttää kyllä kieltämättä aika kauheelle :–D mut niin kaikki ruuat yleensä! katoin joskus jonku ohjelman missä ne teki ruokakuvia johonki kirjaan. ne ei todellakaan ollu syötäväksi tarkotettuja ne kuvissa olevat ”ruuat”… mut niin asiaan, kauheen näköstä, mutta ihan varmasti kokeilen ite joskus! pastaa ja vuohenjuustoa, ei voi olla pahaa :–)

  Tykkää

  1. Joo mäkin oon nähnyt sellaisia ohjelmia, oliskohan ollut jostian Mäkkärin hampurilaisista. Laittaa kaikkea liimaa ja sellaista sinne väliin heh. Yak. Mut pasta varsinkin näyttää aina todella limaiselta ja ällöttävältä :D mutta onneksi se on kuitenkin se maku joka on tärkeintä hehe.. no ulkonäkö ehkä vähän myös.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.