banksy panda

Tässäpäs mun uusin ristipisto: Banksy-panda! Tästä tuli muuten niin hieno, että päätin pitää sen itse. Pitää vaan löytää sille joku hieno taulu ja länttästä seinään. Kaavan olen löytänyt sellaiselta sivulta, kun Fuldesign. Siellä on muitakin kivoja juttuja, jos ei-niin-perinteiset-ristipistot kiinnostaa.

Muuten? No selkä on taas kunnossa *koputtaa puuta.* Olen treenannut (ylläri). Eilen juttelin systerin kanssa 4.5 tuntia Skypessä (huvittavinta oli, kun sisko esitteli Tigin jotain hiustököttiä, avasi purkin haisteli sitä ja minä nojasin eteenpäin haistamaan.. aimitenniinblondi?) Kuolannut ebayn koruja. Juonut liikaa kahvia ja melkein nukahtanut sohvalle keskellä päivää.

Nyt mietin, että katsonko jonkun elokuvan, vai pelaanko jotain.. Jos pelaan, niin pelaanko Arkham Cityä, Resident Evil femmaa vai Alice: Madness Returns? Voi näitä mun ongelmia.

 

3 vastausta artikkeliin “banksy panda

  1. Kiitos, kiitos KIITOS! Plarasin tuolta sivulta nuo ristipistomallit ja sain nyt jo keräillä leukaani pöydältä :D Tiedänpä mitä teen jahka saan maalattua kaikki nuo eteisessä odottavat kävyt ensin :P

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.