home sweet fucking home

Olen viime aikoina tehnyt ihan tajuttomia löytöjä kämppääni. Ja melkein ilmaiseksi sitäpaitsi – nimittäin olen taas vaihteeksi tehnyt secondhand-löytöjä:

Turkoosin ihanan paksun viltin – joka sopii sohvatyynyn, verhojen JA säilytyslaatikon kanssa. Jotenkin tästä turkoosista väristä on tullut joku mun uusi ihastus. Pienenä likkana se oli sininen – koko huoneeni oli sininen – sitten tuli lila ja nyt haluan kaikista liloista kamoista eroon ja turkoosia tilalle. Maksoin viltistä vaan kolme ja puol egee. Kelepaa.

Näissä yliprämeissä, vaaleanpunaisissa ja tyttömäisissä mokkakupeissa (??) pidän lämpökynttilöitä. Yhteensä nämä maksoi 1.80-ish. Eli ei  mitään. Idean sain tietenkin Laura ykköseltä. Very Alice in Wonderland – i löööve it!

Ja tässä on muuten uusin löytö (sori huonosta kuvanlaadusta – tällaista se siis on, se valokuvaaminen syksyn pimeydessä…hrmph) ja seuraava pimppaus-projekti: lipasto. Tästä maksoin about 8.50 egee. Eli siis hahah en mitään. Lipasto on sitäpaitsi kunnon puuta.

Laura kakkosen kanssa suunnattiin navigaattorin avulla sinne Erikshjälpeniin autolla tänään  (löydän sinne helposti pyörällä – autotiet ovatkin sitten ihan toinen asia.. terv. suuntavaisto nolla…) ja toivottiin, että lipasto oli siellä vielä. Bongasin sen nimittäin viikko sitten, mutta silloin ei ollut autosta tietoakaan. Spurttasin kaupan perälle, bongasin melkein ilmaisen lipastoni, varasin sen, ja menin kassalle (tietenkin pienen kierroksen jälkeen) maksamaan. Meillä oli kyllä Lauran kanssa hauskaa roudata se kämppääni. Mitä nyt välillä otteet lipesi koska kikatettiin ihan hirveesti tai koska jollakin tädillä (mulla) oli selkä edelleenkin paskana.

Nyt lipasto on desinfioitu ja nyt alkaa sitten maalin metsästys. Ajattelin, että tuo lipasto olisi kiva jos se olisi vaikkapa – tadaa – turkoosi! Tai mintunvihreä. Tai petrooli-sinininen. Tai jotain sellaista.

Kotini alkaa vihdoinkin näyttää muuten kodilta. Tai siis se tuntuu kodilta. Ensimmäistä kertaa koko sen ajan aikana, mitä täällä Ruotsissa olen ollut. Viihdyn täällä niin paljon, etten millään malttaisi mennä ulos täältä. Ja mitä sitä nyt edes ulos  menisikään, kun siellä vaan sataa ja on kylmä.

Niin.

Oletteko te löytäneet jotain kivaa viime aikoina?

5 vastausta artikkeliin “home sweet fucking home

 1. Eikä, en muista koska oon viimeksi käynyt kirpparilla kiertelemässä! Nyt tuli kauhee himo päästä äkkiä kirppikselle, siellä on vaan se tietty tunnelma:) Ja parasta on kun löytää jotain ja halvalla!! Toi lipasto olis muuten ihan megahieno mattamustanakin:p

  Tykkää

  1. Joo kirppikset on kyllä ihan parhaita! :) Niin se fiilis kun löytää sen aarteen sieltä -> Ihan paras ikinä!

   No voihan, nythän tämä värin valitseminen meni ihan helevetin vaikeaksi :D Mattamusta om nom.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.