”tuparit” ja leffamaratooni

Mun oli itseasiassa tarkoitus ottaa paaaljon kuvia mun ”tupareista.” Mutta kuvasaldo olikin about yksi kuva. Aika säälittävää. Kuitenkin. Kämpän pistin koreaksi ja löysin siivotessa jopa vähän jouluvaloja, jotka heitin kirjahyllyn päälle. Jepp, olen siis virallisesti ensimmäinen universumissa, jolla on jouluvalot jo esillä. Eikö vain?

Ja siitä leipomisesta? Joo niistä tuli banaani-suklaamuffinsseja. Ihan hyviä niistä tuli, mutta niitä jäi ihan hirveesti yli. Eli varmaankin vien niitä tänään töihin. Niinkun vien kaikki juustonaksutkin. Sipsit vedin eilen krapulassa. Yök.

Tämä onkin ainoa kuva, jonka otin tupareista haha. Ja TinA otti kuvan ihan samaan aikaan. Ja Laura (ykkönen) tekee rumia käsimerkkejä – niinkun joku muukin. Oli kyllä ihan hemmetin hauskat pippalot – ja sain jopa lahjaksi maailman suurimman viinipullon (vai oliko se skumppaa? – Kiitos vielä kerran Laura kakkonen! (jos satut siis lukemaan tätä..)) Mitään ei mennyt rikki (kirjahylly on edelleenkin pystyssä), kukaan naapureista ei tullut valittamaan ja tilaa oli vaikka muille jakaa. Ensi kerralla sitten tavoitteena 20 ihmistä mun kämppään :D

Mentiin jatkoille vähän tanssimaan ja sitten konttasinkin joskus yöllä kotiin Mäkkärin kautta.

Eilinen päivä oli jotenkin ihan hirvittävä. Ja makasin sängyssä koko päivän. Oikeasti. Katsoin parit Dexterit, viisi jaksoa New Girliä, uusimman Big Bang Theoryn, The Woman in Black (ihan ookoo leffa muuten.. mutta Harry Potteri ei oikein ollut vakuuttava faijana… koska se näyttää kymmenvuotiaalta itse..), Ice Age 4 (ihan jees leffa.. ykkönen ja kakkonen on tosin parhaat.. mutta tämä toimi varsinkin krapulaisena…) ja sitten nukahdin kun katsoin Men in Black kolmosta. Huh, mikä leffasaldo!

Ja katsoin sen loppuun tänään. Ihan muuten hyvä pätkä. Ei mikään mestariteos mutta whatever.

Nyt pitäisikin sitten valmistautua töihin. Pitkä päivä edessä. Wish me luck, että selviän hengissä kotiin. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

 

 

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.