welcome to my humble dollhouse

En ole näyttänyt teille kämppääni melkein ollenkaan, koska aikaisemmin se oli niin tajuttoman tylsä ja täynnä tavaraa joka paikassa. Mutta sitten sain mahdollisuuden ostaa uuden kirjahyllyn halvalla ja sain ilmaisen sisustussuunnittelijan auttamaan kämpän laittamisessa: Lauran.

Eli aikaisempi hylly (hyllyt näytti tältä):
Huh. Tuota tavaramäärää! Tina adoptoi ne ja tilalle hankin siis Expedit-hyllyn, josta tehtiin huoneenhalkaisija.

Oli aika vaikeaa koota tuota megahyllyä tässä palatsissa. Koska edellisen kirjahyllyn kaikki kamat lojui lattialla. Kuitenkin, jotenkin saaimme se kasaan. Näin:

Varoituksen sanat tosin: Jos tulette mun luokse joskus viettämään iltaa, niin ettehän nojaa siihen kännissä, koska se on aikast hutera. Hups. Mutta saa kuitenkin mielellään tulla moikkaamaan! Mulla on aina kahvia! Tavarat ei ihan ole vielä paikoillaan – koska en tiedä mitä heitän ja mitä säästän.

Nukun joo vuodesohvassa. Ei tarvitse kysyä, miten jaksan joka päivä pedata sänkyä – en jaksakaan. Petaan ainoastaan, jos saan vieraita. Niinpä. Ette edes ole yllättyneitä.

Tässä on elokuvanurkkaukseni, peltipurkki-kokoelmani, sekä uusi Star Wars-juliste. Vihdoinkin seinällä!

Muistatteko sen ruman käkikellon, jonka roudasin kotiin kirppikseltä? Se on ny maalattu vaaleanpunaiseksi ja roikkuu seinällä  – tosin ilman pattereita. Ihan jees siitä tuli. Siitä puuttuu vielä se lintu, jonka maalasin kultaisella kynsilakalla. Bling bling.

Laura käski siis mun siirtää vaatteeni tästä hyllystä täpötäyteen komeroon ja esille laitettiin osa mun kengistä. En edes muista, että omistin noin hienoja kenkiä! (Tarkoittaako tämä sitä, että pitäisi siivota vähän useammin?)

Baaripöytä siirrettiin siihen, missä sohvani oli ennen. Ja kaappia siivotessa löysin muuten yhden verhonkin, jota en ole laittanut roikkumaan, koska ostin aikoinaan vaan yhden kappaleen. Tosin Laura oli toista mieltä siitä – ja nyt verho on ylhällä. Näin 5 vuotta sen ostamisen jälkeen. Hups. Koska verho oli ihan tajuttoman pitkä leikattiin liika pois (minä siis leikkasin – ihan vinoon…) ja tehtiin siitä pöytäliina. Voi olla, että ompelen siitä tyynyn. Ehkä.

Ja nyt verhot mätsää tuon turkoosin säilytyssyteemin kanssa tosi kivasti! (Mikä on ihan fantastista – koska mikään muu kämpässä ei oikein mätsää ollenkaan.)

Siivouskomeron oveen Laura riipusti parit mekot, joita en ikinä käytä – koska ”noin ihania mekkoja ei saa piilottaa komeroon, vaan ne pitää laittaa esille roikkumaan, jotta niitä voi ihailla joka päivä!” Myös murto-osa laukuistani sai roikkua siinä.

Ja keittiö.. anteeksi ”keittiö” sai myös vähän tuunausta – nimittäin taulun seinälle.

Ja siltä uusi kämppäni about näyttääkin. Ihan edustuskelpoinen. Tiedän, kämppäni on todella omituinen yhdistelmä kaiken maailman juttuja. On pitsiä ja muffiineja ja vaaleanpunaisia juttuja – ja sitten on niitä Star Wars juttuja ja pelikonsoleita (jemmassa) jne. Nyt on muuten mennyt  kolme päivää, ja täällä on edelleenkin siistiä. Oikeasti. Kuvat on otettu tänään, näettehän, että lattiat ovat suhteellisen siistin näköiset? Eiks je?

Jopa kukkanikin on niin iloinen tästä muutoksesta, että se päätti taas vaihteeksi kukkia! Ja that’s all tältä kerralta.

10 vastausta artikkeliin “welcome to my humble dollhouse

  1. Ihanan näköistä <3
    Pinkki, pitsi ja pelikonsolit on aina hyvä asia. Meillä on täällä kotona varmaankin 15 pelikonsolia ja niiden oheismateriaalit (mies keräilee vanhoja konsoleita) ja kaikille luonnollisesti läjä pelejä myös.
    Kodin pitää olla asujansa näköinen :)

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.