kadonneen kaukosäätimen metsästys

Olipa kerran pimeä ja kirpeä syksyinen ilta. Istuin sohvalla ja kudoin kaulaliinaa kynttilänvalossa ja katsoin sarjoja. Hirvittävän mukavaa, vaihdoin jaksoa jossain välissä ja jatkoin iloisesti kutomista. Vähän ennen kuin menin nukkumaan, päätin katsoa vielä yhden jakson, jotta voisin nukahtaa.

Mutta en löytänyt kaukosäädintä mistään. Aikaisemmin se oli kädessäni, siinä sohvalla. Etsin sängystä sitä, mutten löytänyt. En sen enempää jaksanut ajatella ja metsästää kaukosäädintä, vaan suljin kiltisti telkun ja menin nukkumaan – ja nukahdinkin harvinaisen helposti (vaikka en siis voinut tapani mukaan katsoa mun paskoja öisiä sarjoja.)

Heräsin. Ulkona oli kaunis, aurinkoinen, mutta kirpeä ilma. Keitin joka-aamuisen kahvini ja kananmunat. Istahdin sohvalle, aikomuksena katsoa mun uutta salaista pahettani: Real Housewives of Atlanta (hiljaa!) Ja sitten muistin. Kaukosäädin!! God damn. Käänsin sänkyni ylösalas (koska se oli loogista, siellä se oli viimeksi.) Ei mitään. Siirsin sohvaa, ei mitään. Petasin ja kasasin sohvan (nukun joo vuodesohvassa..) –  ei mitään. Siirsin taas sohvaa – ei edelleenkään kaukosäädintä.

Katsoin koko kirjahyllyn läpi. Kirjahyllyssä oli paljon tavaraa. Mutta ei kaukosäädintä. Katsoin pöydän alta. Ei mitään. Katsoin jääkaapista ja pakastimesta (tiedän – things happen juu nou) – ei mitään. Etsin eteisen läpi. Ei mitään. Keittiön.. anteeksi siis ”keittiön” – mutta en löytänyt mitään. Mietin sekunnin, olinko tosiaan niin idiootti, että heitin sen roskiin… joten kaivoin läpi roskat (yök) mutta ei siellä mitään kaukosäädintä ollut.

Siirsin sohvaa. Siellä ei edelleenkään ollut mitään kaukosäädintä. Katsoin kirjahyllyn uudestaan. Ja keittiönkaapit. Uunin (oikeasti siis).. Parvekkeen – vaikka olin siellä viimeksi kuukausi sitten.

Kaukosäädin oli vaan ihan totaalisesti poissa. Gone! Ei missään!

Nyt tiedän, miltä niiltä tyypeiltä tuntui, kun Michael Douglas ja Kathleen Turner metsästivät sitä vihreetä timanttia

Illalla, kun palasin kotiin ja istahdin ruuan jälkeen taas vaihteeksi sinne sohvaan (läppä läppä – istun sohvassa myös silloin, kun syön..) ja hain hyllystä kutomiskamat, niin mitäköhän jalkojeni päälle tipahtikaan?

Kaukosäädin.

Wtf brain? Wtf?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.