maitokahvia aamupalaksi.

Aamu alkoi todella hienosti:

Kuten normaalisti keitän aamukahvit. Istun sängylle, luen lehtiä ja juon ihanaa omnom kahvia. Laitan kahvikupin pöydälle hetkeksi. Luen jotain todella mielenkiintoista netistä ja otan kahvikupin käteeni, sillä välin, kun keskityn lukemiseen. Olisi ehkä (siis ainoastaan ehkä) kannattanut katsoa, minkä kupin siitä pöydältä otin käteeni. Sillä kävipäs muuten niin, että otin Tinan eiliset kahvijämät-kupin ja otin siitä megaison kulauksen.

Sanotaan vaikka näin: Ei ollut hyvää. Siis todellakaan. Mutta nytpähän tiedän, miltä vuorokauden pöydällä seissyt maitokahvi maistuu. Ja note to self: Tiskaa ffs!

Tulipas mieleen kerran nuorempana, kun teki mieli maitoa ihan tajuttomasti. Ja nuorempana mulla oli taipumus juoda maitoa suoraan tölkistä (okej, ei nyt määritellä ”nuorta” – tätä saattaa tapahtua silloin tällöin edelleenkin… kröhöm. Mutta my house, my milk, my rules.) No. Karma tietenkin ei koskaan ole ollut mun puolella (oletteko yllättyneitä?) Joten maitohimoisena otin tölkin käteeni ja otin pari megaisoa kulausta. Kunnes tajusin, että maito oli vanhaa. Siis todella vanhaa. Melkein viikon vanhaa.

Sanotaan vaikka, että opin (kantapään kautta tietenkin), että se päivämäärä on ihan kiva tarkistaa, ennen juomista/syömistä.

Tietääkö joku muu, miltä viikon vanha maito (joka on jo yhtä paksua, kuin viili) tai vuorokauden vanha maitokahvi maistuu? Käsi ylös!

6 vastausta artikkeliin “maitokahvia aamupalaksi.

 1. Hyyi en onneksi tiedä. Mutta meidän äiti tietää miltä maistuu veri. Joskus kauan sitten kun olin ihan lapsi meillä oli jääkaapissa sellasessa pienessä Jaffa-pullossa verta varmaankin (toivottavasti ?! :D) verilettuja varten. Äiti luuli sitä mehuksi ja niin, the rest is history. En muista että tuliko niitä lettuja sitten koskaan :D

  Tykkää

 2. Hyyyiiiiiii!!! Mun karmaiseva maitokokemus on nuorena kun kiireessä perjantai-illanviettoon lähtiessä join ruuan kanssa lasin maitoa, enkä huomannut mitään outoa. Ruuan jälkeen lorautin kahviin tuota samaista maitoa se saostui isoksi limaiseksi möykyksi kuppiin :/ Tuon jälkeen sitä on oppinut tarkistamaan maidon kunnollisuuden :)

  Tykkää

  1. Hahah yööök :D Mulle on tosiaan ainoastaan käynyt niin, että maito vaikutti hyvältä ja sitten kaadoin sen kahviin (viimeiseen kahviin mitä kotona oli) ja se leikkasi. Joten no aamukahvi for me ;(

   Tykkää

   1. Mä muistan miettineeni miten en voinut huomata siinä juodussa lasillisessa mitään outoa :D Ja koko illan tuntuikin sitten sen möykkymaidon vaellus suolistossa :D Hyih :/

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.