ei mennyt ihan nappiin..

Tiedättekö sen tunteen, kun olette olleet ihan törkeän rankassa jumpassa – ja nestehukka on jotain ihan hirveää. Joten täytätte vesipullonne jumpan jälkeen uudestaan, juotte puolet ja säästätte puolet kotimatkaa varten. Heitätte kamanne laukkuunne ja alatte kävelemään kotiin (kotimatkaa on noin 2 km – ja tietenkin päätätte mennä kiertotietä kotiin – koska no reenii reenii… )

Jossain puolessa välissä kotimatkaa iskee jano. Kaivatte vesipullon laukusta. Mutta se on tyhjä. Eli olette unohtaneet sulkea vesipullon ja laukku on ihan läpimärkä. Siis niin läpimärkä, että sitä vettä tippuu maahan. Ja koska kannatte sitä laukkua selässä, niin se saattaa näyttää siltä, että olette pissanneet housuihinne (sillä sitä vettä on tippunut aika kauan ilman, että huomasitte mitään..)

Tiedättekö sen tunteen? Minä tiedän. Tapahtui juuri äsken. Oujee.

Sen lisäksi feilasin sovelluksessa. Oujee, kertaa kaksi. Ja en voi jatkaa b-tasolla mun opintoja, joten päätin ilmottautua muutamaan etäkurssille. Ja vahingossa ilmottauduin keväällä alkaville kursseille. Eli jouduin laittaa hakemuksen uudestaan syksyä varten. Jeejee.

Nyt taas vaihteeksi ei mee ihan nappiin tää mun elämä. Ylläripylläri.

No onneksi Laura on taas kotiutunut reissulta, joten viikonloppuna saattaa olla bileet jossakin. Alamäki alkoi siis tästä. Enkä ole muuten vieläkään tavannut sitä Tinan lupamaa reboundia – vaikka se laittoi ilmoituksen Instagramiin.

Jos en tietäisi paremmin, voisin kuvitella, että tänään on maanantai.

2 vastausta artikkeliin “ei mennyt ihan nappiin..

  1. Mulle on käynyt noin, siis vesipullon kanssa. Menin viime keväänä kerran salille ja kun avasin laukun siellä oli tulva. Oli aika perseestä, piti kuivailla alkulämmittelyksi kukkaro sisältöineen päivineen ja laukku ja vitti kaikki. Tuli tehtyä sen jälkeen aika raivotreeni.

    Tykkää

    1. Joo uskon, että tuli vedettyä raivotreenit sen jälkeen :/ Onneks mulla ei ollut lompakkoa mukana ja kännykkä oli taskussa. Olisi siis voinut käydä vielä pahemminkin…

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.