laulavia deejiitä ja ahdistelevia ampiaisia.

 

Viikonloppu tuli ja meni. Yritin kovasti opiskella. Jotenkin en enää kahden vuoden jälkeen ihan oikeasti jaksa katsoa tätä kirjaa enää. Toivottavasti läpäisen nyt tämän sovelluksen tekemisessä, jotta mun ei tarvitse katsoa sitä enää. Siis ihan mielenterveyteni takia. Eikö vain? Pitäkää mulle peukkuja! Keskiviikkona saamme tietää ja mulla on edelleenkin paljon tekemistä. Hua!

 

Perjantaina tuli sellainen fiilis, että piti leipoa jotain – leipominen rauhoittaa mieltä (jos leivonnaiset onnistuu, eikä tällaista tapahdu.) Mutta koska ei edelleenkään ole tehnyt mieli mitään makeaa, niin kutsuin Tinan mun luokse syömään kaikki leipomani muffarit. Kyllähän minäkin maistoin jopa yhtä. Ihan hyviä – uskokaa tai älkää (en ole aina tunari!) Mentiin vielä ulos baanalle irroittelemaan vähän ja Tina tuli kotimaktalla hakemaan kaikki muffarit kotiinsa aamupalaksi. Tunsin itseni feederiksi :D

Irroittelusta ei oikein tullut mitään, koska baarit olivat täynnä idiootteja (yllätys.) Ja yhdessä baarissa oli jotain laulavia deejiitä. Laulavia. Siis ne oikeasti lauloivat. FML (fuck my life). Saatiin Tinan kanssa jonkinlaiset slaagit (vähemmästäkin) ja lähdettin vetämään. Siis oikeasti. Tällaista tapahtuu vain Ruotsissa. Voihan huokaus.

Aamupalani koostuu nykyään jugurtista ja pakastemarjoista. Siis ostetuista pakastemarjoista. En ikinä ehtinyt/ jaksanut olla niin reipas kuten eräät, jotka täyttivät pakastimen tuoreista mansikoista. Yhyy. Söin sitäpaitsi ehkä yhden litran mansikoita koko kesän aikana. YHDEN! Kylläpäs hävettää!

Eilen kävin Tinan kanssa sen äijän bändin keikalla. Soittivat jossain festivaalissa jossain Tinan hoodseissa. Olisi ollut ihan kivaa, jos paikalla olisi ollut kunnolla ihmisiä, eikä noin tsiljardi lasta ja miljardi ampiaista, jotka eivät jättäneet mua rauhaan. Lisäksi saatiin Tinan kanssa vastata sukupuolitauti- ja seksikysymyksiin – jotka oli periaatteessa tarkoitettu nuorisolle. Koska kuulemma näytimme niin nuorilta (jee!) ja sitten luulivat vielä, että olemme Tinan kanssa pariskunta (tai näin me ainakin ymmärrettiin asia ja nauroimme noin 10 minuuttia putkeen henkeä haukkoen.)

Muuten juttelin kokonaiset 3 tuntia eilen Skypessä ensin Jennyn ja sitten siskon kanssa. Ja sitten sainkin ihan hirvittävän koti-ikävän. Pakko suunnata kohti Suomea mahdollisimman pian. No, faijalla on kohta synttärit, joten ehkä yritän päästä sinne.

Miten teidän viikonloppu meni?

PS. Syksy tuli yhtäkkiä. Ulkonahan on suorastaan kylmä vaikka aurinko paistaa! Jee!

 

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.