normipäivä.

Needless to say – tänään oli työpäivä ja päivä alkoi about vähän samalla tavalla, kun kuvassa (kuva häikäilemättömästi pöllitty The Oatmealista.) Kello 6.20 on todellakin kello ”ass o’clock” – taisin nauraa noin kymmenen minuuttia, kun näin tuon kuvan hetki stten (oikeasti.) Pyöräilin jossain koomassa/autopilootilla töihin – mikä on ihan todella tyhmää ja elämänsä kanssa leikkimistä, sillä Örebron liikenne on sikavaarallinen, koska kaikki ovat idiootteja täällä (liikenteessä ja muutenkin.)

Sitten istuin noin kahdeksan tuntia näpräämässä koodeja ja kirjoittaen jotain tuoteselostuksia, mistä mulla ei periaatteessa ole hajuakaan mitä kirjoitin (tai siis tällainen fiilis mulla oli.. on.. oli..) Lounaaksi söin sellaisen pakasteallas-piirakkaan – ja sain sydärin, kun luin tuoteselostuksen (syömisen jälkeen – 670 kaloria – pienessä piiraassa! Josta ei tuu edes täysi olo. Huijausta! ) Lounaan aikana olin muutenkin nukahtamaisillani – oikeasti. Taisin torkahtaa muutaman kerran.

Lähdin duunista puoli tuntia aikasemmin kotiin juomaan pari kuppia kahvia ennen Combat-treeniä. Siis vaikka mua on ottanut päähän melkein koko päivän, niin kuitenkin olen ollut suhteellisen hyvällä tuulella – niinkun jotenkin sarkastisella tavalla (jos näin nyt voi sanoa.. makes sense, right?) – mutta voihan pojat mikä vitutus tuli, kun astuin treenisaliin ja siellä soi Bon Jovi. Nnnnngggggggghhhh, v*ttu mä vihaan Bon Jovia! Onneksi joku tajusi sammuttaa sen paskamusan ja päästiin vetää Combatia – joka muuten tällä kertaa meni huomattavasti paremmin, kun edellisellä kerralla (jolloin makasin takarivillä henkeä haukkoen – vähän niinkun rannalle hinattu lahna.) Jee – kunto, olen kaivannut sinua!

Tosin, ensi kerralla pitää pestä meikit pois ennen treeniä, sillä suurin osa meikeistä oli valunut naamalle – ooh, sexi mama – ja kulmat olivat hävinneet:
 Onko jollakin muuten joku hyvä vinkki hyvästä kulmakynästä? Lumene näköjään on ihan perseestä ja häipyy kulmista päivän aikana, Clarins on ihan ookoo mutta jotain vikaa siinäkin oli ja se Wet n Wildin kulmahärdelli on ihan ookoo, mutta sekin mielestäni häviää jonkin verran. Auttakaa, mun kulmat on mun… kruunu? Huono kulmapäivä = paska viikko.

Nyt sitten istun (makaan) sängyssä ja mietin, että olenko ihan dorka, jos menen yhdeksältä nukkumaan? Toinen vaihtoehto olisi tietenkin katsoa elokuvaa tai sarjaa – yksin (*forever alone*)

PS. Dataraja sekä kännykässä, että netistä on loppu ja elän täten loppukuukauden 90-luvun nettiyhteydellä. Voihan…

 

9 vastausta artikkeliin “normipäivä.

 1. Lumenen värillinen kulmakarvageeli on käsittääkseni erittäin jees. Itse en oo testaillut valmiiksi tummien kulmieni takia mutta oon ehkä 4572 blogista lukenut siitä suitsutusta.

  Tykkää

 2. mää oon käyttäny ihan perus Rimmeliä enkä oo huomannu pysyvyyden kanssa mitään ongelmia. tykkään siitä muutenkin: se ei oo liian pehmeä (=vahaliitu/lakupötköefekti) eikä liian kova (=hankaat kalloluuhun asti saadaksesi kulmat erottumaan yli viiden sentin päähän). maksaa noin 4 €, suosittelen jos löytyy sun nassulle sopiva sävy.

  Tykkää

  1. Oho, pitää siis testata! Haha osuvat selitykset noissa suluissa.. tiedän siis niin sen tunteen kun sitä kulmakynää painaa kalloluuhun asti.. hahah.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.