vesimelonia, vaippoja ja hulluja miehiä

Aamuni tänään: Mad Meniä 4 jaksoa ja aamupalaksi vesimelonia ja fetajuustoa päälle, sekä pari kananmunaa.

Btw. Olenko mä viimeinen ihminen universumissa, joka näkee Mad Menin? Siis, miten oon voinut pantata tuota ensimmäistä tuotantokautta kaksi vuotta, kunnes aloitin sen katsomisen? Häh? Eilen ostin toisen tuotantokauden – retail therapy ja silleen tiedättehän.

Ja kuinkas kävikään – pääsin sinne Combatiin vetää mielikuvituspahiksia turpiin. Ai, että teki hyvää – viimeisen vuoden aikana olenkin ollut Combatissa jopa yhden kerran (ennen kävin monta kertaa viikossa…) Ja kaiken lisäksi eilen oli vielä release meidän salilla. Ja taisin kuolla noin miljardi kertaa ja vesi loppui puolessa välissä. Nannaa! Terv. Huonokuntoinen.

Muuten, kun on kyse Combatista.. Miksi hirvittävän monella on nyrkkeilyhanskat (sellaiset snadit jutut, tiedättehän) päällä? Siis eikö kukaan ole kertonut heille, että Combat ei ole sama asia, kuin esimerkiksi nyrkkeily, jossa lyödään johonkin esineeseen tjs. Vai ovatko he niin heikkoja, että pelkäävät rystysien menevän rikki.. ilmasta? Joo tiedetään, halutaan vaan näyttää coolilta, kai. No mun silmissä näyttää vaan tajuttoman huvittavalta. Onko täällä ketään Combat-ihmisiä, jotka vetää hanskat päälle ennen tuntia? Voisitteko siinä tapauksessa vähän valaista, että mistä oikein on kyse? Terv. Ei ymmärrä.

No mitä muuta? No eipä mitään sen kummallisempaa. Treenien jälkeen eilen kävin (jostain syystä) suurostoksilla kaupassa, joka on sikakaukana kämpältä. Ja ostin esim 4 kg vesimelonia, muutaman kilon pakastevihanneksia ja marjoja – ja roudasin kaiken kaatosateessa kotiin. Ei sitten yhtään ottanut päähän ei. Ja hyvä vielä, että treenien jälkeen, kun lihaksissa (anteeksi ”lihaksissa”) on paljon voimaa jäljellä. Terv. Tarvitsee uuden pyörän.

Ja sitten sammuinkin joskus kymmenen aikoihin – ja heräsin 4.30 tänään. Terv. Mummo.

Aijoo – vielä yks juttu..

Hyi sinä ällöttävä ihminen (joka on jollain ihmeen konstilla saannut lapsia ja opettelet heille miten käyttäydytään…) JOKA JÄTIT VAIPAN salin kenkätelineeseen. Siis. VAIPAN KENKÄTELINEESEEN. Ällöttävä olet! Ja olet kyllä mainio esikuva lapsellesi. EWW!

 

4 vastausta artikkeliin “vesimelonia, vaippoja ja hulluja miehiä

 1. Joo salilla (joka kerta huomaa ja ihmettelee jotain!) toi ihmetyttää..Ku siinähän vaan tosiaan heilutellaan vähän tassuja ilmassa ja viuhdotaan jaloilla vähä ilmaa..niinkin kovaa, että vesipullo on kova sana (nim. pari kertaa kans unohtanu) :D ei sinne välttämättä tartte ostaa mitään hanskoja, ainakaan sinne tunnille..enempi hanskojen ostamisesta on ollut hyötyä ku nostelee painoja salin puolella. Onks sulle tullu sellasia ”jälkiä” kämmeniin, siis sisäpuolelle? .Tuli ostettua viime syksynä sellaset ”hanskat” tai no käsineet ne enemminki on :D ettei ihan iho menis makkaralle..hih.. .P
  Ja toi viimenen kuva..hyi hyi…hyi..ei se roskiskaan varmaan kaukana olis ollu..:D

  Maria

  Tykkää

  1. No niinpä. Jos käsiä huidotaan ilmaan – miksi siihen tarvitaan nyrkkeilyhanskoja. Jotkut vielä virittelee niitä käsisiteitä – siis jonka tarkoitus on suojata rystysiä, ranteita ja peukaloa – iskussa. Ai ilmaan iskemisestä myös? :D No.. jokainen tyylillään etc. Joo mä ostin keväällä sellaiset hanskat, sain jotain känsältä näyttäviä ällöttäviä juttuja käsiin.. yyyyh :S

   Mm m siellä on montakin roskista. Yhyyyyök..

   Tykkää

 2. Ma oon myos elany Mad Men pimennossa. Se on kylla merkattuna tuolla Netflixissa, joten jonossa on ainakin. Ehka ma taas venailen ensin sun mielipidetta XD

  Tykkää

  1. Hahah, no mä voin kirjoittaa siitä vähän kunhan olen katsonut ainakin toisen tuotantokauden. Mutta so far mielipiteeni on about tällainen: sikahyvä, ooh tahtoo elää siinä ajassa, tahtoo ne vaatteet, hienosti tehty, aion käyttää huulipunaa joka päivä loppuelämäni aikana ja don draper (päähenkilö) on todella kiehtova rooli. Eli sydän sydän sydän ;) Nyt voit varmaan katsoakin jo hahah

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.