tänään on pakko olla maanantai..

Miksi tiettyjä tavaroita/asioita on niin vaikeaa muistaa ostaa? Esimerkiksi pumpulia. Tai topspuikkoja. Tai suodatinpusseja? Sitä ostaa sellaisia megaisoja paketteja, jotta niitä olisi forever – mutta ainahan nekin loppuvat – ja loppujen lopuksi ei ikinä muista ostaa lisää.

Ja sitten käy näin. Maanantaiaamu eikä suodatinpusseja ole missään lähettyvillä. En tietenkään pysty lähteä kauppaan ostaman lisää, koska en pysty toimimaan ilman aamukahviani. Ratkaistu? Tunkea ihan älyttömästi vessapaperia kahvinkeittimeen. Toimi muuten ihan hyvin, kahvi maistuu kahvilta (tosin joku semikahvi olisi kelvannut ihan yhtä hyvin..)

Lisäksi olen aivastelin jotain kymmenen minuuttia putkeen juuri ja räkä lentää. Mun piti mennä treenaamaan, mutta mitä jos tämä onkin joku flunssa, niin sitten kai se ei ole mikään hyvä idea? Voihan voihan.

Muuten olisin varmaan ollut kotona vaan ihan chillisti (koska vapaapäivä), mutta mun pitää kyllä jossain vaiheessa hakea mun pyörä Lauran luota, jonne jätin sen lauantaina. Siinäkin on jotain häikkää, eli se täytyy fiksata, ennen huomista työpäivää. Ja minähän osaan korjata pyöriä.. Tai siis minä ainakin osaan rikkoa pyöriä. Ja missä Laura asuu? No tietenkin ihan toisella puolella kaupunkia. Tietenkin.

Niin perusmaanantai.

Miten sielläpäin alkoi uusi viikko? Ja miten muistaisin ostaa noita suodatinpusseja? Kirjoittamalla suuria lappuja ulko-oveen, tatuoimalla ”MUISTA SUODATINPUSSIT” otsaan tai käteen? Vai vai vai?

Edit:
10 minuuttia myöhemmin: Sain äidiltä sähköpostia, että olen unohtanut kamerani laturin Suomeen. Voihan vittu. Oikeesti. Miksi. Mä. Aina. Unohdan. Jotain. Suomeen. NGGGHHH!

10 vastausta artikkeliin “tänään on pakko olla maanantai..

 1. Joo, kumma juttu että tietyt asiat kuten kahvi tai maito loppuu just maanantaina. Kahvi kuitenki onnistu sulla, ei jääny sen takia aamukahvit saamatta?

  Mullakin on just sellanen olo, et kipeeks sitä taidettiin tulla.. ainakin nenä vuotaa siihen malliin, et pieni kesänuha tais tulla vierailulle..tyhmänä menin kuitenkin aamulla salille. Pahensi ehkä asiaa..:/ mut sekin on kumma juttu, että kipeenä sitä rupee erityisesti tekee mieli kaikkee hyvä..äsken iski aivan jäätävä jätskin himo..erityisesti sellasen suklaa-kinuski (ingmanilla)..huoh, yritetään taistella sitä vastaan :DD

  Maria

  Tykkää

  1. No äippä pisti pari kahvipakettia mukaan matkalaukkuun – siksi ei ainakaan vielä ole kahvi loppu :D (maito sen sijaan on melkein aina loppu – ennen ostin ehkä yhden litran viikossa, nykyään ostan pari litraa kerralla ja monta kertaa viikossa – olisikohan nää mun bimbolatet ja proteiinijuomat syynä?)

   Ah voi ei! No hei i feel you! Aattelin kuitenkin mennä salille.. ehkä :D

   Mä söin jotain kinuski-jätskiä ja se oli t.a.i.v.a.a.l.l.i.sta! Tosin viikonlopun jäljiltä mun tekee mieli jotain terveellistä. Taidan oikeasti olla tosikipeenä!

   Tykkää

   1. Hyvä, että sulla on vähä varastossa kahvia, ni ei se pääse ainakaan heti loppumaan :D Maito on kans kulutustavaraa, ennen mäki join kahvin mustana (mikä älynväläys…not) mutta nyt olen ymmärtänyt miten paljon paremman makuista se on maidon kera ja kaikissa smoothiessa ja pirtelöissä ja jaa :D

    Kinuski ja suklaajäätelö..yhdessä tai erikseen on vaan niin HYVÄÄ :P tai noo..harvoinpa on tullut maistettua pahaa jäätelöä.

    Maria

    Tykkää

    1. Paitsi, että kun sitä on varastossa, niin on sitten taas vaikeaa muistaa ostaa lisää, kun se loppuu :P Sanos muuta. Maito on hyvää! Kunhan sen sotkee johonkin muuhun… Paitsi rapulassa, silloin voinkin vetää litran maitoo tuosta noin vaan. Tosin.. Vähän kipee vatsa tulee terv. maitoallergikko (i’m living on the edge hahah)

     Niinpä. pahaa jäätelöä en ole kyllä vielä maistanut.. muistaakseni. Kai sitä muistaisi, jos on pahanmakuista jäätelöä maistanut
     ?

     Tykkää

     1. Joo, jotkut asiat tuppaa välillä unohtuu kauppaan mennessä (nimimerkillä opettelen kirjoittamaan kauppalistan ennen sinne menoa). Tulee sit ostettua kananmunien tilalle vaikka jogurttia ja hedelmien sijasta mansikoita..hehhe..

      Nii, yleensä sitä pahalta maistuvat jutut jää tonne jonnekkin takaraivoon muistiin, kuten esim. maksa-ja lanttulaatikko, mango, ja veriappelsiinit..

      Tykkää

      1. Joo mä taas opettelen muistamaan ottaa se kauppalista mukaan kauppaan :D (ei mee niin hyvin – siksihän mä oonkin unohtanut ne suodatinpussit hahhahah) Joo siis mul menee just samalla tavalla. Menen ostamaan maitoa ja ostankin kauppakassin täyteen jotain iiiihan muuta… Niin tyypillistä.

       No näinhän se yleensä menee. Paitsi, että maksalaatikko on kyllä nam. Ja nyt mun tekee mieli maksalaatikkoa ja en voi ostaa sitä mistään…

       Tykkää

 2. En tajua miks nyt yksin asuvana ja elävänä tuntuu et JATKUVASTI puuttuu jotain tollasta pientä ja tarpeellista ostettavaa, kuten talouspaperi tai vastaavat. En muistaakseni ennen ostanu kaikkea tällasta näin paljon jatkuvasti! Vaikka ostinpas, ei mies tommosia muistanu.

  Tykkää

  1. No niinpä! No onneks mä en käytä talouspaperia – olisi vaan yks juttu lisää, mitä pitäisi muistaa.. Vessapaperi on jo riittävän vaikeaa ostaa myös.. Ehkä sitä silloin kun seurusteli meni jollain autopilootilla? Tai sitten se meni silleen, että osti kaikki kamat kerralla – suodatinpussit, topsit, pumpulit etc.. En tiedä, hitsi mikä mysteeri!

   Tykkää

   1. No nyt kun sanoit niin näinhän se usein meni, kaikkea tuli ostettua kerralla. Nyt ei oo varaa semmoseen eikä ees halua roudata kaupasta niin paljoo kerrallaan :P

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.