autsautsauts

Koko eilinen päivä meni suurimmaksi osaksi sängyllä makaamiseen. Koska olin kutakuinkin aivan kuollut toissapäiväisen pumpin jäljiltä. Tai siis kivuissa. Eikun siis ihan totaalisesti paskana. Istuminen – huh todella vaikeaa, kun reidet ja pakarat on lyijystä tehtyjä. Sängystä nouseminen – ihan toivotonta. Kävely – auts. Pahin oli kuitenkin kai portaita alas meneminen – koko matkan hoin vaan ”autsautsauts” (ja huomasin unohtaneeni lompakkoni, kun tulin ulos, joten jouduin kiipeämään ylös (autsautsautsauts) ja alas taas uudestaan (autsvittuauts.) Aivastaminen sattuu vatsalihaksiin. Voin vaan unelmoida kurottavani jonnekkin kaapin ylähyllyille – koska hartiat ja kädet on aivan paskana. Onneksi en (kai) tarvitse sieltä mitään.

Ajattelin tänään myös mennä salille – koska olisi kiva päästä taas treenin makuun. Kunnes yritin nousta sängystä ja kävellä lyijyjaloillani vessaan. Se siitä treenistä. Olo on ihan yhtä kamala kuin eilen, ellei jopa pahempi. Lisäksi pitäisi siivota, mutta no kyykkyyn meneminen taitaa jäädä unelmaksi.. (Mun matkalaukku on edelleenkin purkaamattomana tuossa lattialla… aimitenniinlaiska?)

Ja tänään pitäisi vielä viettää tyttöjeniltaa ja mennä ulos tanssimaan. Siitä taitaakin tulla mahtava kokemus. Vieläkö se robot dance on muodissa? Ai, ei vai? No siinä tapauksessa – I’m screwed.

Jospa kuitenkin yrittäisi mennä pienelle etanavauhti-kävelylenkille. Painoitus sanalla yrittäisi.

Päivän aamupala kuitenkin viiliä, mysliä ja pakastettua vadelmia. Nami!

Hauskaa lauantaita kaikille tasapuolisesti!

 

2 vastausta artikkeliin “autsautsauts

  1. Siinä tarvisi jo vähän enemmän loiventavia, että tanssijalka nousisi tuossa sun olotilassa :D Toivottavasti et sentään vaan laukkuvahdiksi päädy. Hauskaa iltaa :)

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.