chinchilly

Olen himoinnut Essien lakkoja vaikka kuinka kauan – mutta minusta jotenkin €15 tai mitä ne nyt maksavatkin, tuntuu ihan liian paljolta (opiskelijan budjetti jne.) Vähän niinkun OPIt. Kuitenkin, kotimatkalla tunsin itseni erittäin rikkaaksi (jätin aamupalan siis väliin – jotain uhrauksia piti kuitenkin tehdä) ja ostin laivan Tax Freesta tämän Essien värin Chinchilly (laivalla hinta oli muistaakseni €10 – sekin mielestäni aika kallis hinta). Ihastuin Chinchillyyn, kun näin sen jossain blogissa ja se jäi jonnekkin kummittelemaan mieleeni.

Normaalisti harmaa ei ehkä kuitenkaan ole ihan se väri, jonka ensimmäisenä ostaisin. Mutta chinchilly on jotenkin aivan täydellisen harmaa. En tosin tiedä, onko se harmaa-ruskea, vai harmaa-lila vai asfallti-harmaa (päädyin lopulta siihen tulokseen, ettei se ole lila, koska siinä tapauksessa olisi lakka jäännyt käyttämättä ja sehän potuttaisi!) mutta se on hieno! Tosin aika pliisu verrattuna normaaleihin väreihin mitä käytän, heh.

Väri levittyi hirvittävän hienosti, mutta kaksi kerrosta tarvitaan peittävään tulokseen. Sivellin oli myös todella kiva. Laitoin tätä noin 5 minuuttia ennen, kun piti lähteä laivasta kohti bussia. Päälle vaan Seche Viteä (tosin satuin kuitenkin sörkkimään peukalolla johonkin..) ja eikun menoks. Seche Vite taitaa ihan oikeasti olla elämäni paras ostos. Näin kynsilakkoja ajatellen. Suosittelen. Lakka on edelleenkin aika hyvännäköinen, paitsi justiinsa tuossa peukalossa.

Ehkä ostan Essietä joskus toistekin, vaikkapa netistä, missä tiedän sen olevan paljon halvempi. Mitäs te, oletteko testanneet Essietä? Oliko se jees- vai blää-juttu?

 

2 vastausta artikkeliin “chinchilly

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.