Se on moro!

image

Ämmä perillä hytissä – check. Vikat hengailut mamman ja siskon kanssa kaupungilla – check. Karjalanpiirakat ja kahvit mukana – check. Vitutus – check. Koti-ikävä – check. Suunnitelmia muuttaa takaisin Suomeen – check. Se tunne, että joku/jotain unohtui – check kertaa kolme. Ihan perkeleen hauska loma Helsingissä – check. Tili nollassa – check. Se tunne, että aika meni liian nopeasti – check. Meteliä pitävä lapsiperhe naapurihytissä – check. Kiitän ja kumarran tältä kertaa, nähkäämme uudelleen Helsinki jossain vaiheessa taas. Ja voihan perse Jenny, et teidän piti ottaa Silja! Tuu vilkuttaa sitten jossain merellä mulle :D

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s