lomapäivä kaupungilla

Tiedättekö sen tunteen, kun herätyskello soi ja ette millään jaksa nousta, mutta periaatteessa olisi pakko nousta (periaatteessa siksi, koska olette lomalla, ettekä töissä). Ajattelette kuitenkin, että lepuutatte ihan silmiänne ihan muutaman sekunnin. Mielestänne lepuutitte silmiänne ihan oikeasti sen sekunnin, mutta kun katsotte kelloa uudestaan onkin jo mennyt puolitoista tuntia.

Se on aika outo tunne.

Nukuin pitkästä aikaa yli 9 tuntia. Ja nukuin vielä hyvinkin. Kuitenkin en ole ollut näin väsynyt  ikinä. Voisin ihan kepeesti mennä takasin nukkumaan. Wtf?

Eilen kävin Jennyn kanssa Hietsun kirpparilla. Muistaakseni olen ollut sielä viimeksi kun olin ihan nappula ja mun Famo (farmor – isoäiti) asui Sinebrychoffinkadulla. Siis siitä on ihan oikeasti varmasti pitkälti yli 20 vuotta. Älkää kysykö, miten en mukamas ole voinut olla siellä viimeksi silloin, mutta näin se vaan on. Kuitenkin en voinut hirveesti keskittyä siihen tavaran määrään mitä siellä oli.

Jennyn kanssa bongattin samaan aikaan tämä peltirasia. Alettiin tappelemaan kumpi meistä saisi ostaa sen (tappelemaan on ehkä vähän liioiteltu sana – todellisuudessa se meni kai näin: Jenny: Mitäköhän ne pyytää tästä rasiasta? Ai 1€, pitäisikö ostaa? Minä: Jos sä et osta sitä niin mä ostan sen.) Kuitenkin se loppui sitten niin, että Jenny osti sen mulle? Niin katsokaas kun se on kokopäivätyössä jä minä edelleen opiskelija. Heh.

Katsoimme patsaita erittäin ergonomisesti.
..ja näimme piruja patsaissa.

Sen jälkeen käveltiin vähän ympäri kaupunkia ja käytiin esimerkiksi Akateemisessa Kirjakaupassa kuolaamassa kirjoja. Akateeminen on ihana, koska se on niiii-iin iso. Ei meillä ole sellaisia kirjakauppoja Ruotsissa. Varsinkaan Örebrossa. Hyvä, jos siellä edes on kirjakauppaa.

Sen jälkeen mentiin syömään Spaghetteriaan ja juttelemaan niitä näitä mukavia. Sitten ostamaan vähän leffoja ja kohti kotia taas.

Ihan semmoinen leppoisa sunnuntaipäivä. Mulla ehti jo siinä päivällä iskeä pieni paniikki, kun ei ollut mitään tekemistä. Tää on tätä, ettei osaa rentoutua, jos ei ole mitään tekemistä.  Hmrph.

4 vastausta artikkeliin “lomapäivä kaupungilla

  1. Uuh, Akateeminen kirjakauppa :P~ Onneksi tulee pyörittyä Hesassa todella harvoin, muuten uppoais aika mukavasti rahaa tuonne kauppaan ja kirjahylly jäisi äkkiä pieneksi… Hyviä fantsukirjoja kun ei käännetä suomeksi -> ei löydy kirjastosta -> pitää hankkia omaan hyllyyn englanninkielisenä -> ei löydy tavallisesta Suomalaisesta -> pitää tilata netistä. Akateeminen on varmaan ainoa paikka, missä on oikein kunnon valikoima englanninkielistä luettavaa.

    Tykkää

    1. Joo se on kyllä paha paikka, onneks mun palkka ei oo vielä tullut tilille ja en mäkään siellä nyt niin hirvittävän useasti pyöri. Onhan niitä kirjoja netissä joo, mutta se on eri asia kun hiplata ja haistella ja vähän selailla niitä kirjoja :D

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.