mun alterego on aika hottis.

Sanotaan vaikka näin: Teidän feivoriitti-bloggaaja on tällä hetkellä lomalla, joten ei ole tapahtunut mitään erikoista. En ole ollut missään julkisilla paikoilla, joten en ole voinut mogata millään tavalla. Sori, to disappoint. Vihdoinkin olen saannut hengailla vähän Helin kanssa ja olen muuten myös järkännyt äidilleni koiran. Mutta siitä lisää sitten joku toinen kerta – joo siis ei todellakaan tarvitse pelätä, että tästä blogista tulee mitään koirablogia – olen edelleenkin sitä mieltä että kissat on bäst. Niin kävin myös vähän sukuloimassa.

Tosin ehdottomasti mainitsemisen arvoinen on kaverini tekemä kuva meidän nörttiblogin kirjoittajista. Ja tuo mustatukkainen on siis minä  ja mulla on siis kuuleimmat silmät ikinä. Ja pakko sanoa, että alteregoni on harvinaisen hottis ehe ehe.Ihan siis most awesome kuva ikinä! Olen niiiiiii-iiiiiiin otettu, että oli ihan pakko laittaa tännekkin todisteita siitä, että mä oon kuuluisa!  (Unissani siis ehe ehe ehe) Tack Eleni!

Jospa sitä kohta puoli menisi nukkumaan – mitä te olette muuten puuhanneet?

 

4 vastausta artikkeliin “mun alterego on aika hottis.

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.