tere tulemist tai jotain sellaista

Eli jees, kävin mamman ja systerin kanssa piiitkästä aikaa Tallinnassa. Edellisen kerran kävin siellä, kun siellä oli halpaa. Tällä kertaa oli ihan sairaan kallista ja sen takia en oikein ostanutkaan mitään. Ajattelin ostaa kengät ja takin – mutta enpäs ostanutkaan, koska saan ne Ruotsista halvemmalla. Tai ehkä Suomesta.

Onneksi oli hienot kelit, ihan sattumalta. Käveltiin niin paljon, että jalkoihini koskee edelleenkin ihan tajuttomasti. Vanhassa kaupungissa kävely onkin aivan tajuttoman ihanaa – vaikka se onkin turistihelvetti. Tosin käytiin siellä kidutus-museossa (tai mikälie) missä oli kaikkia kidutusvälineitä keskiajalta. Aivan törkeän mielenkiintoinen (ja sairas) näyttely. Vähän kallista – 6 euroa / 5 euroa opiskelija – mutta niin sen arvoista kuitenkin. Se oli jossain vanhassa kaupungissa (Eikö musta tulisikin ihan tajuttoman hyvä matkaopas? ”Jossain siellä oli joku tällainen juttu – tosi jees…”)

Yövyttiin Viru-hotellissa. Ihan kiva hotelli se on, vaikka emmä tiiä – mua jotenkin ottaa päähän, kun siellä on niin paljon suomalaisia. Ihan kun olisi Suomessa. En oikein pidä siitä, että kun mukamas menee ”ulkomaille” niin kuitenkin tuntuu siltä, kun olisi Suomessa. Muuten Viru oli ihan jees, paitsi, että suikussa oli vähän hometta (tai siltä se ainakin näytti), aamupala oli vähän mautonta ja tyynyt oli ihan liian isot ja aiheutti mulle migreenin..

Matkatavarasäilytys-systeemin numero aiheutti vähän hilpeyttä :D

Ja sitten vielä tämä fejmous Tallinnan asiakaspalvelu, jota ei edes ole olemassa. Tai siis, voihan persus niitä myyjiä, kun ovat niin turpa rullalla koko ajan.

Kanapasta – vaan 4.50 tai jotain sellaista. Not bad!

Pakko kuitenkin mainita, että löydettiin ihan helmi safkamesta, Eliksiir-niminen ravintola/baari mikälie. Halpaa kun mitä (safka + jälkiruoka + juoma €10 euroa per perse) ja se jätkä joka otti meidän tilauksen – se käänsi koko menyyn meille enkuks! (Eikä siis vaan heittänyt meille menyyt pöytään ja lähti vetää siitä..) Aivan mahtavaa palvelua! Söin kanapastan, joka oli todella hyvää. Eliksiir on ihan Virukeskuksen lähellä, paitsi vähän väärään suuntaan. Kannattaa mennä!

Ja lopuksi vielä matkan kohokohta:
BÄTMÄN JÄTSKIÄ! Om nom! Ja joo, säästin tietenkin tuon kääreen haha.

2 vastausta artikkeliin “tere tulemist tai jotain sellaista

  1. ”Eliksiir on ihan Virukeskuksen lähellä, paitsi vähän väärään suuntaan.”

    Joo kyllä susta matkaopas vielä tulee :DD

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.