ah tätä lomaa!

Eilen tosiaan pakkasin kamani ja aloitin lyhyen (sarkasmia huom) matkan kohti Helsinkiä. En tietenkään osaa tätä, että matkustetaan vähällä tavaralla – eli konkkasin puoli omaisuutta mukanani ainoastaan neljässä laukussa.. Todella tyylikkäästi vielä (tuokin oli sarkasmia, jos nyt joku sattui missaaman sen..)

Sanoin sitten moimoi Örebrolle ja sen linnalle, ja hyppäsin bussiin (en siis kirjaimmellisesti..) noin sadan eläkeläisen kanssa.. Bussimatka meni kirjaa luettaessa ja pilkiten. Kun vihdoin ja viimein pääsin laivaan, menin ostamaan karkkipussin ja menin hyttiin katsomaan leffaa – nukhdin melkein heti ja otinkin noin 5 tunnin tirsat (hups.) Herättyäni sitten katsoin parit leffat lisää ja söin karkkia, ja sitten meninkin takaisin nukkumaan. Ja heräilin vähän väliin, koska kuulosti siltä, kun hytissä tippui jostain vettä – olin ihan varma, että se paatti hajoaisi – tai siis – että juuri siihen mun hytin kohdalle tulisi joku reikä – sehän olisi tyypillistä. Jos joku Viikkari ikinä hajoaisi, se hajoaisi justiinsa mun hytin kohdalla. Minä tiedän tämän, sinä tiedät tämän, kaikki tiedämme tämän..

No satamassa oli sitten eräs tietty (hihittelevä) duunikaveri Laura vastassa ja käveltiin hienossa kelissä kohti Lasipalatsia. Ja vastassahan oli tajuttomasti Batman-kuvia. Ja mää vaan: Joo siis mä oon niin fejmös, että koko Helsinki on koristettu Bätmän-jutuilla, koska mää tykkään siitä. Mm m.

Aamupalaksi söin terveellisesti, tietenkin. Croissanttia ja lattea ja suklaakonvehti. Ah tätä lomaa!

Istuttiin siinä Lauran kanssa muutama tunti, kunnes siskoni tuli moikkaamaan (eli kantoavuksi möhöhö – mitä muuta hyötyä siskoista mukamas on? Ja pakkohan mun oli pistää se töihin, jos jotain tuliaisia mukamas haluaisi…) Ehdin polttaa selkäni siinä terassilla istuessa (de fuck.. seksikästä) ja lopuksi tuli pilvistä (about silloin, kun systeri liittyi seuraamme – Jotenkin musta tuntuu, että tää huono tuuri on joku sukuvika tai jotain vastaavaa..) ja kun vielä lokit alkoi pyörii siinä ympärillä sanoimme moikkamoi Lauralle ja lähdimme kohti mamman kämppää. Tai siis, Laura lähti jonnekki, ei me jätetty sitä yksin sinne terassille istumaan.

Yeah. Kyllä on kivaa olla kotona. Huomenna taas kohti uusia seikkailuja, mutta se onkin sitten toinen tarina!

PS. Ehdittiin melkein kotiin, ennen kun alkoi sataa! Hah!

PPS. Nyt mä aattelin syödä karjalanpiirakkaa. Om nom.

PPPS. Kylläpäs suomalaiset kiroilee hirvittävästi!

 

 

 

 

 

10 vastausta artikkeliin “ah tätä lomaa!

    1. Fasun kahvila kahdelta huomenna :) näin mä sen ymmärsin. Voit tarkistaa kissikseltä jos olen ymmärtänyt oikein :D mä aattelin nyt taantua teiniksi ja vetää perseet eli multa ei kannata kysyy mitää koska aivotoiminta = nolla :D perseillä tarkoitan tietenkin kahta siideriä

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.