SE tyyppi

Tiedättekö sen tyypin, joka puhuu ainoastaan itsestään? Ja puhuu tauotta ja välillä haukkoo henkeä, koska puhuu niin paljon? Ja jos sinä puhut, niin hän keskeyttää sinua koko ajan ja puhuu kun sinä puhut (ja huutaa ellei hän saa sanoa asiaansa.) Se tyyppi, joka ei ikinä kuuntele mitä sanoo, vaan puhuu itsestään taukoamatta. Sellanen tyyppi, joka ei edes huomaa, ettei kukaan kuuntele – ja jokaiseen paussiin voi ihan oikeasti vaan sanoa ”mm m..” vaikka lopetit kuuntelemisen kolmannen sanan jälkeen, ei se mitään huomaa.

Tiedättekö SEN tyypin? Olen viettänyt nyt muutamat illat SEN tyypin kanssa. Ja viikonloppuna olisi tiedossa 16 h töitä SEN tyypin kanssa. Kerrankin ihan oikeasti toivon, että soittaisivat mulle ja sanoisivat, että viikonloppuna ei ole töitä. En tiedä, miten selvitä niistä 16 tunnista, ilman että sekoan.

Yhyy. 3 päivän päästä alkaa loma. 3 päivän päästä alkaa loma. 3 päivän päästä alkaa loma. 3 päivän päästä alkaa loma. 3 päivän päästä alkaa loma. 3 päivän päästä alkaa loma.

4 vastausta artikkeliin “SE tyyppi

 1. Osaan jotenkin kuvitella tuon tunteen. Oon tänään koettanu painia muutaman tuon tyyppisen asiakkaan kanssa. Ja mulla siihen lomaan on 1 aamuherätys = 8 työtuntia = 1 päivä. Vähän alkaa olla jo sekopäinen olo ku on pikkuisen väsy ja stressi ja kaikkea. Nyt jo etukäteen toivotan hyvää lomaa sulle, muista levätä ja jos jotenkin kummasti eksyt Turkuun niin tarjoan sulle jäätelön :)

  Tykkää

  1. Joo siis mulla on kanssa ihan sama fiilis, oon väsynyt ja stressaantunut ja vähän no.. vittuuntunut. Mistäköhän se johtuu? :D Mäki toivotan sulle hyvää lomaa! Mua ihan hävettää tunnustaa, en oo ollut Turussa – olis vähän pakko tulla tutustumaan siihen kaupunkiin aika ASAP. Katsotaan jos löytyy jostain joku rako, jos pääsis vaikka tulemaankin :) Ja tositositosi-hyvää lomaa sulle kanssa! Muista sitten ottaa hissunkissun ja laiskotella ihan perkeleesti :D

   Tykkää

 2. Suosittele sille tyokaverille bloggaamista. Ei tarvi aina puhua ittestaan jos kirjoittaa blogia ihan vaan ittestaan! Ma en kans tajua naita ihmisia, joilla ei ole muuta puheenaihetta kuin minaminaminamina ja jotka luulee, etta ihmisia kiinnostaa. Toisaalta teen ehka joskus itse samaa :(((((((((((((

  Tykkää

  1. Kyllä mäki teen stä joskus – mut hei, mepäs ollaankin superbloggaajia, joten me ollaan vähän parempia :D Joo pitääkin ehdottaa, niin hän voi vetää niitä monoloogeja siellä.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.