viikon ♥ ihanat: lime crime, muse ja tuleva loma.

Lime Crimella (jolla on ehkä meikkimaailman herkullisimmat huulipunat ja luomivärit) on nykyään kynsilakkoja. Vaikka en henkilökohtaisesti ole pastellivärien ystävä, himoitsen näitä hirvittävästi! Näyttää aivan tajuttoman hienoilta! (Ei lilaa ja valkoista..) Varsinkin tuo vihreä ja orsanssi! Nami! Valitettavasti tällä hetkellä näitä ei voi kuitenkaan tilata paitsi Ameriikan mantereella.. toivottavasti tähän tulee pian muutosta. (Kuva lainattu Lime Crimen Facebook-sivuilta.)

Hattaranroosa järvi! Lue lisää täältä.

Olen aivan täydellisen rakastunut viralliseen Olympia biisiin – koska Muse! Ah rakkautta ja selviä Queen-viboja! Muuten en ole hirvittävästi innostunut Olympialaisista ollenkaan – paitsi uinnista (tai siis niistä uimari-dudeseissta nami nami höhö.)

♥ Viikon päästä olen Suomessa ja toivottavasti nautin lomasta ♥ Kaikki maailman asiat, jota aion siellä Suomessa tehdä. ♥ Tuleva loma, I’ve been waiting for you! ♥ Kunnon ukkoskelit – ah synkät pimeät ja sateiset kesäillat – parhautta! ♥ Tuleva Maleficent-leffa (Pahatar siis) HETIII TÄNNEE NÄIN! ♥ Nyt ei ole muuten hirvittävän monta päivää jäljellä, kunnes uusin Bätmän tulee leffateattereihin! ♥ Sanoinko jo, että LOMAAAA!!

Viikon persein juttu:

Disneylta on tulossa uusia juttuja, jossa kokoelman päähenkilöinä on Disney-satujen pahikset. Tämä olisi muuten aivan hemmetin mainio juttu – JOS eivät olisi menneet MUUTTAMAAN niitten ulkonäköä. Nyt he näyttävät lähinnä ilkeiltä prinsessoilta. Kamoon Disney! Ursula (pienestä merenneidosta) on nykyään laiha. Mitäwhat? Kamoon! Ei se ole edes sama juttu. Jotkin asiat on vaan pyhiä Disney!  Nnnggh. Miksi? Why Disney? Whyyy?

Ja toinen juttu vielä: Mun rahat on melkeen loppu. Miten sitä pärjäisi ilman, että ryöstää säästötilinsä? Mihin mä tuhlasin kaikki rahani? Miksi?

Mitä kivaa et olette viime aikoina tehneet tai löytäneet?

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.