siis tää päivä…

.. on ollut vähän tällainen (yksi kuva sanoo niin paljon enemmän kun tuhat sanaa.)

Tappotylsää töissä, snadi kanuuna ja viel enemmän tylsää. Nyt teen huomisen ja tiistain eväslaatikoita ja kuolen nälkään. Tahtoisin kovasti mennä jo nukkumaan, mutta pitää vielä tiskata ja no tehdä sitä safkaa.. Ja ehkä vähän siivota. Ja.. öö.. jotain.

Ja lapsokaiset, kuunnelkaa Marianne-tätiä. Tämä lause: ”Menen ainoastaan piipahtamaan sinne tupareihin, en juo mitään alkoholipitoista juomaa (koska huomenna on töitä – mutta otan tämän viinipullon ihan varmuuden vuoksi mukaan) ja enkä varmanakaan mene baariin (koska huomenna on edelleenkin töitä)” – jos päästätte sen lauseen suustanne, tai kuulette jonkun muun sanovan sen: SE ON ITSENSÄ KUSETTAMISTA! Eli täyttä valhetta! Join vähän (ihan oikeasti vähän) ja löysin itseni baarista illan päätteeksi. Ei taas Marianne, ei taas. Mun pitää kyllä pitää pieni puhuttelu itseni kanssa.

Mutta oli kuitenkin hauskaa eilen, eli kai tää rankka duuni vaatii rankkoja hupia, vai miten se nyt meneekään? (Tosin seuraavana päivänä rankka duuni on entistä rankempaa…) Ändi tais kutsua mua hulluksi, koska menin töihin. What, kuka muka ilmottautuu kipeeksi, jos on kanuuna? En ymmärrä. Hyvin mä vedin koko päivän kuitenkin. Mitä nyt halusin muutamaan otteeseen hyppää ikkunasta ulos..

Piis out. Huomenna taas 12 h töitä. Keep being awesome!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.