100 ideas

Onko tylsää nyt kun on loma?  (Siis kaikilla muilla kun mulla, apparently…) Haluatko tehdä jotain luovaa, mutta et tiedä mitä? Ja etkö sitäpaitsi halua laittaa miljoonia siihen luovaan projektiin? No hätä! Maryllä on vastaus ongelmaasi! 100 ideas by Keri Smith!

Olen himoinnut hänen Wreck this journalia ihan hirvittävästi, mutta en ikinä mukamas raaski laittaa 130 kruunua siihen kirjaan. Kamoon, se ei edes ole paha hinta. Puhumattakaan hänen muista kirjoista! Hänellä on näköjään kotisivullaan ilmaisversio ”100 ideas”, täällä näin. Tässä on muuten pdf-versio, jonka voit ladata ja sitten leikkaa irti lappuset.

Homman idea on, että sitä sitten tekee kaikki nuo ideat, rändömissä järjestyksessä. Monet tehdään kuitenkin jonkun journalin kanssa, eli pitääkö mun tästä lähteä ostamaan vihkoa? Koska mullahan ei ole sopivaa vihkoa tähän tarkoitukseen hehe. Ei muuten ole. Oikeesti.

Itse revin irti muutamat sivut mun kalenterista, tein pieniä lappusia ja kirjoitin jokaiselle lapulle yhden idean. Ja sitten tein todella ruman kirjekuoren lapuille haha. Marianne 29 vee askartelee.

Googlettamalla 100 ideas saa esille muitten tekemiä vihkosia ja juttuja. Mä ainakin yritän tehdä mahdollisimman monta (ennen kun kyllästyn) ja yritän laittaa niitä tänne sitten.

(via Katta Kvack)

PS. Mulla saattaa olla snadi darra just nyt, eli tämä postaus on todennäköisesti täynnä kirjoitusvirheitä. Anteeksi siitä.

8 vastausta artikkeliin “100 ideas

 1. yhyy niin siistiä ! jotenkin tulee aina tosi ala-asteelainen fiilis ku innostuu tämmösistä aina.. :D menenkin tästä täyttämään wreck this journalia ! (kyllä , väännän veistä haavassasi :D)

  Tykkää

 2. Ma toivoinkin, etta postaisit tasta aiheesta. Lahinna siksi kun se kuulosti mielenkiintoselta ihan sen kuvan perusteella, mut en ehtinyt googlaamaan (vai googlettamaan??) enempaa tietoa.

  Toi on kylla aika hauska idea (sori, en keksiny parempaa sanaa kun hauska tahan hataan, innostuin ehka juomaan hiukkasen tequilaa eilen illalla). Innolla siis jaan odottaamaan niita testattuja ideoita!

  Tykkää

  1. Googlaamaan, googlettamaan – poteito, potaato? Emmä tiiä :DD

   Joo musta toi vaikutti kivalta jututlta myös. Nyt pitää vaan löytää jostain aikaa, että ehtii tekee noita.. ja hankkii siihen sopivan vihon tai sketchbookin tai jotain.. :)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.