who ate all the pie?

Huomenta! Täällä yksi taas vaihteeksi tajuttoman huonosti nukkunut, aavistuksen perseeseen ammuttu ihminen. Mites siellä? Olen hikoillut varmaan viisikymmentä litraa nestettä yön ja pyöräilymatkan jälkeen.. No eipäs tässä, kun vaan muutama tunti jäljellä töitä (12 h) – odotan vaan, että saan jotain tehtävää ensin…

Eilen muuten matsasin kynsilakkani kännykkään. Väri on IsaDoran kesäväreistä ja muistaakseni väri Power Pink. Ihana jellymainen lakka ja peittävyys todella hyvä. IsaDorasta on kyllä lemppari-budjettilakka! Ja niillä on vielä hienot väritkin.

No mitä muuta? Eilen tein duunin jälkeen (ja ihan lyhyen AWn – taas tiedän – tosin join ihan kokista vaan.. oikeesti!) kinkku-herkkusieni-tomaatti-jalapeno-piirakkaan. Kai siitä tuli ihan hyvää. Piiraasta on jo syöty pala – mutta en mitenkään muista, että olisin itse maistanut. Kysymys kuuluukin siis – kuinka väsynyt oikein olinkaan eilen? Siis edelleenkin join vaan kokiksen AWssä.

Miten siellä menee?

3 vastausta artikkeliin “who ate all the pie?

  1. Tulimme miehen kanssa juuri neljän tunnin lomareissulta. Mies höpisi KOKO matkan työ(nhaku)asioita (on vaihtamassa paikkaa). Perillä luomuyrttitilalla hän vain kulki mun perässä ja höpötti, ei keskittynyt lainkaan kohteeseen. Nyt en tiedä olenko käynyt lomareissulla vai työnvälitystoimistossa. *huoh*

    (Ihanaa valittaa täällä! Omassa blogissa ei uskalla, kun anoppi lukee sitä)

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.