lila blenderi ja susiruma käkikello

Ostin tuossa joku viikko sitten vihdoinkin blenderin itselleni – hello ihanat smoothie-aamupalat! Ennen tein smoothiet sauvasekottimella ja koko keittiö oli aina pommin jäljiltä lattioita ja seiniä myöten – not anymore! Lisäksi se on liila! (Sanottakoot tähän, että liila on kiva väri, jos ei ole kyse kynsilakoista.. ) Ostin sen Rustasta, eikä hintakaan ollut paha: noin 15 euroa.

Tänään laitoin sekaan turkkilaista jugurttia, maitoa, pakastettuja vadelmia ja mustikoita, sekä vähän vaniljaproteiinipulveria. Om nom. Pieni blenderi on sitäpaitsi hyvä siinä mielessä, että siitä saa justiinsa sopivasti yhden annoksen. Pöörrffekt! Mikä on muuten paras smoothie ikinä?

Muuten olen ehtinyt tänään jo siivota vähän (!!), sekä askarrella vähän. Ostin tuossa viikonloppuna tämän susiruman käkikellon kirpparilta ja ajattelin maalata sen pinkiksi. Koska pinkki käkikello on aika kovis! Ensin tosin piti puhdistaa kello, koska se oli aivan tajuttoman pölyinen. Maksoin tuosta vain 17 kruunua. Toivottavasti siitä nyt tulee sitten hieno, se on muovia ja muoviahan on tunnetusti aika vaikeaa maalata.

Olin muuten ihan varma, että siitä lähtisi ihan hirvee meteli, tiedättehän sellaiset ärsyttävät käkikellot.. Sellainen, tiedättehän, raivostuttava kukkuu-kukkuu ääni.. Ja sitten saisin slaagin joka ikinen kerta kun kello lyö tasatunteja. No kun laitoin patterit siihen ja testasin, että minkälainen ääni siitä oikein lähtee, niin meinasin kuolla kun se soittaa itseasiassa musiikkia! Jotain hirveitä (ja vielä aivan epävireisiä) lallatuksia. Voihan vittu. Se kukkuu-ääni olisi ollut jopa parempi (ehkä.) Musta tuntuu, että aion poistaa sen musiikkisysteemin siitä kokonaan. Muutenhan mulla menee totaalisesti hermot (niinkun aina), jos joka ikinen tunti saan kuunnella jotain paskoja biisejä ja todennäköisesti heittäisin kellon parvekkeelta alas. Ja sitähän en todellakaan haluaisi tehdä, jos siitä tulee hieno.. Se onkin sitten ihan eri juttu, jos kellosta tuleekin ruma – siinä tapauksessa heitän sen ilomielin partsilta alas.

7 vastausta artikkeliin “lila blenderi ja susiruma käkikello

 1. Ooh, siistii! Tosta kellosta tulee ihan salettiin hieno! Laita kuvia kun saat valmiiks! Milla meinasit maalata sen? voisko joku spray paint toimii tohon muoviin?

  Tykkää

  1. Olisin ostanut spraymaalia, mutta perkele pinkki oli loppu ja halusin sen värin nytnytnyt.. Eli ostin sitten jotain olisikohan ollut akryylimaalia kai. Mä oon niin huono näitten maalien kanssa hahah :D Pidä peukkuja, että onnistun! Muuten saat nähdä kuvia hajonneesta kellosta parvekkeen alapuolella. Voihan sitäkin periaatteessa kutsua taiteeksi..

   Tykkää

 2. Akryylimaalin pitäis toimia muovin kanssa hyvin, askartelukaupoista saa taatusti.

  Ja nyt sitte oot vastuussa siitä, että kun mä saan joskus raijattua perseeni täältä Suomen Turusta rapakon sinne puolelle, niin saat kyllä listata kaikki tuollaiset hyvät kaupat ja kirppikset ja muut mestat mistä voi löytää tuollaisia ihania, puoli-ilmaisia asioita. Piste.
  Tai sitte vuokraan sut sapuska(/siideri)palkalla oppaaksi. Eiks se olis hyvä?

  Tykkää

  1. Joo tietääkseni ostin just jotain akryylimaalia.. kai :D

   Hahha siis täällä Örebrossa on vaan kourallinen noita kauppoja, esim Göteborgissa on parempi valikoima. Mutta toki, voin sekä listata, että toimia oppaana – ihan ilmatteeks jopa (koska kivaa saada kaveri mukaan metsästämään halpoja juttuja) :D Eli olis hyvä juttu! Mulla kävi nyt mäihä tuon Erikshjälpenin kanssa kun kaikki (puolilmaiset) kamat oli vielä puoleen hintaan :D

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.