jaded

Huomenta päivää. Heräilin jo joskus viiden aikoihin ja aurinko paistoi. Nukahdin uudestaan ja kun heräsin for real real kello kahdeksan, ulkona oli pilvistä. Maanantai, kaikkihan tiedämme sen.

Mähän kävin tyhjentämässä Kicksin aletavaroista tuossa vähän aikaa sitten. Löysin myös tämän IsaDoran Jaded-lakan parillakymmenellä kruunulla – eli melkein ilmaiseksi. Tämä taisi olla nappilöytö, lakka levittyy hienosti, yksi kerros tarvitaan peittämiseen (tosin kuvassa on kaksi kerrosta), väri on todella hieno ja tosiaan tumman jaden värinen. Tosin tämä taitaa olla enemmänkin syysväri, eikö vain?

Toi vihree puska tuossa takana on muuten Lidlistä ostettu 10 kruunun basilika. Om nom. Tosin suurin haaste taitaa olla nyt pitää sitä hengissä, kunnes keksin mitä teen sillä.. Katsokaa muuten tätä:

Mun tätikukka elää taas :D En tiedä mitä hittoa sille tapahtui.. Mutta siis hups kun unohdin kastella sitä, ja kaikki kukat kuoli. No sitten sinnikkäästi jatkoin sitä kastelua ja ostin jotain ihme lannoitettakin (äiti on joskus käyttänyt sellaista.. niin aattelin, että se ehkä on hyvä juttu tai jotain.. mmhmm.) Ja nyt kukka vaan: IT’S ALIVE! ALIVEE!!

Jeba. Jos lähtisi tästä liikkeelle ja vaikka salille. Viimeksi olin sielä päivää ennen jussia. Hupsista keikkaa perkele. Niin ja tässä muuten päivän biisi, Aerosmithin Jaded – jota olen hyräillyt koko ajan tuon kynsilakan takia. (Aerosmith on muuten parasta kesämusaa ever.) Mukavaa maanantaita kaikille!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.