lazing on a saturday afternoon

Musta tuntuu, että alan kohta puoli tajuamaan, miten rentoudutaan. Tänään söin kunnon aamiaisen – karppistyle (iih ai, että mä vihaan sanaa karppi… Ruotsalainen LCHF on paljon mukavampi): mozzarellaa, tomaattia, tuoretta basilikaa (ja niitten päälle vähän oliiviöljyä ja pippuria) vähän juustoa ja pari palaa salamia. Ja kaksi kuppia kahvia.

Sen jälkeen lähdin ulos aurinkoon kävelylenkille. Koska tämä oli mun vapaa lauantai noin ikuisuuksiin, kävelin Erikshjälpeniin katsomaan oliko heillä jotain kivaa. No turns out, että siellä oli KAIKKI kamat -50% ja paikka oli täynnä ihmisiä. Just sopivaa tällaiselle ihmis- ja tungosrakkaalle ihmiselle, kun minä… Löysin muutamat aarteet ja niitten takia seisoin noin 20 minuuttia jonossa. En ikinä seiso 20 minuuttia jonossa. Toivottavasti it was worth it. Mitä sieltä löysin saatte nähdä jonakin toisena kertana sitten..

Sen jälkeen löntystelin eteenpäin Tinan luokse. Olin saannut suuren kunnian olla se henkilö, joka varmistaa, että Tinan kissat selvisivät hengissä sinä aikana, kun Tina on jossain seikkailemassa. Ne kissat on muuten maailman hiljaisimmat ikinä. Tänään kuulin jonkun snadin äänen niistä. Vai onko se ihan normaalia, että kissat on hiljaisia? Meidän kisut piti aina niin hirvittävästi meteliä – varsinkin tyttökissa – ei ikinä pitänyt turpaansa kiinni. Mutta – on the other hand – sellaisia me ollaan kaikki meidän perheessä…

Tänään tuli melkein käveltyä  10 km (gps päällä of course.) Aivan ihanaa mennä niin pitkälle lenkille, ilman sitä stressifiilaria. Ehtisinpäs vähän useammin mennä tuollaiselle lenkille.. (Joo siis mä ehdin katsoa Smallvillea aina kun olen vapaana, mutta en ehdi mennä kävelylenkille.. kröhöm.. hiljaa sielä ruudun toisella puolella!)

Nyt ajattelin sitten viettää loppuillan telkkarin ääressä :D KOSKA VOIN!

Miten siellä päin menee? Kuka muu EI ole vielä lomalla?

8 vastausta artikkeliin “lazing on a saturday afternoon

 1. Meidän porukoiden kissakin on ihan hiljainen. Se naukuukin vaan availemalla suuta, ääntä ei kuulu :D Paitsi kyllä se välillä murisee ja tuhisee kun se suuttuu. Ja sillon se on pelottava :P

  Tykkää

 2. Mä olin yhden ystäväni luona kylässä eilen, tällä kaverilla on 6 cornish rexiä. Ne veijarit on kaikkea muuta kuin hiljaisia :D
  Tänään maksain vaapapäiväni (kuinka yllättävää että vapaapäivä!) sängyssä migreenin kourissa ja pääsin iltaysiltä ylös. Noh, ehkäpä huomenna voi tehdäkin jotain.
  Ja niin se loma. Kaks viikkoa vielä duunia, sitten saa huokaista :)

  Tykkää

  1. oota hetki – 6 rexiä? Kuusi kappaletta siis? :o Wow – kissaorkesteri!

   Joo tota tapahtuu mulle kans välillä. Se on siis niin tyypillistä, että migreeni iskee aina vapaapävänä (*koputa puuta*)

   Hey you and me.. 2 viikkoo. we can dooo this!

   Tykkää

   1. Joo, kuusi kappaletta, mamman pikku apulaisia <3 Rempattiin heillä keittiöä joskus (omakotitalo) ja ihan ekana piti rakentaa keittiöön verkko-ovet, että saa sulkea kissat ulkopuolelle ja puuhata itse rauhassa. Hupaisinta olikin, kun toisessa verkko-ovessa roikkuu 4 maukuvaa kissaa ja toisessa 2.
    Ja annas ku istut sohvalle esim paikkaamaan virkattua torkkupeittoa! Heti on kolme kaveria kokeilemassa että minne se lanka menee, mistä se tulee, saako siitä ottaa tassulla kiinni… mutta on ne siltikin suloisia, vaikkei niitä pääsekään pakoon :D

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.