same old, same old.

Mitä kuuluu kukkuluuruu? Olen edelleenkin ihan koukussa Smallvilleen – enkä ole oikein tehnyt mitään muuta kuluneen vuorokauden aikana, paitsi katsonut puoli tuotantokautta sitä. Voitte melkein valmistautua henkisesti siihen, että tulen ainoastaan pistää tänne Smallville-postauksia lähiaikoina..

Ellen sitten tietenkään mene mokaamaan ja munaamaan itseäni töihin tai jotain vastaavaa – sitä tietenkin tapahtuu vähän väliin – tiedättehän mut? Hehe.

Jotain muutakin sain tehtyä taannoin, nimittäin uuden geek craftin.. Noita on niin mukava tehdä siinä samalla, kun katsoo Smallvilleä. Tai sitten testailla uusia kynsilakkoja. Tällä hetkellä kynsissä on valkoista kynsilakkaa (…) koska aion laittaa päälle jotain aivan mahtavaa. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin.

Mitä muuta? Tänään on satanut koko päivän ja ajattelin nyt ennen töitä mennä katsomaan, löytyisikö jostain kumisaappaat. Ei ole mitenkään hirvittävän kivaa kävellä läpimärillä tennareilla koko kesän. Homman nimi on vaan, että minkälaiset kumpparit sitä hankkis? Sellaiset mustat Nokiat, vai vai? Ehe ehe ehe.

Mukavaa maanantaita teille kaikille!

4 vastausta artikkeliin “same old, same old.

 1. Tyylikkäitä nilkkuri mallisia on, ainakin tuossa meidän lähihalpissekatavaramadeintaiwan-kaupassa. Olivat niin söpösiä (kukkakuviolla ja ilman), että meinasin ostaa, vaikka mulla on ihan toimivat vaaleansiniset kumpparit.

  Tykkää

 2. Mustat pitkävartiset Nokialaiset oli tosi coolit 70-luvulla, niistä piti kääntää varret, että oli ns.katu-uskottava :D

  Tykkää

  1. :D Hmm, itseasiassa ne kuulostaa aika koviksilta, käännettyjen varsien kanssa – mulle tulee tosin aina mieleen, kun aina mökillä skidinä lainasin faijan kumppareita ja ne ylettyi reisiin asti haha.. (jotenkin kai kuvittelen edelleenkin, että ne on niin pitkät.. jostain tyhmästä syystä..)

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.