with great powers comes great responsibility

Tiedättekö, mitä tein eilen? Katsoin 15 jaksoa Smallvilleä. Viisitoista. (Neljäs tuotantokausi – here I come – ja Lex on mun lemppari! Kuka muu tykkää Smallvillestä?) Niin, ja söin kaksi kappaletta Lion-patukoita, entrecotia ja tryffelikakkua. On aivan tajuttoman ihanaa elää tuollaista dekadenttiä elämää. En ole piitkään aikaan viettänyt päivää ainoastaan telkkarin edessä – voi pojat, että teki hyvää. En edes ottanut mitään valokuvia. I was busy living the high life.

Lisäksi huomasin, että voisin vähän hillitä tätä mun treenaamista. Rikoin mopinvarren eilen siivotessani rappusia, sekä juuston – joo siis juustopala meni halki keskeltä, kun sitä höyläsin. With great powers comes great responsibility. Jonkun pitää opetella mua käyttämään uusia löydettyjä hauiksia. Hells yeah.

Nyt tää lähtis niinkun töihin. Nyt on dekadentti elämä loppu – ihanaa tosin, että jääkaappi on kyllä edelleenkin täynnä (kerran vuosituhannessa – ja silloin, kun äippä on vierailulla.) Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu!

7 vastausta artikkeliin “with great powers comes great responsibility

 1. mullekin tuli tässä viikonloppuna mieleen, että voisi joskus tutustua tuohon smallvilleen. ei sen vuoksi että tuo hypermies kiinnostaisi yhtään, mutta siinä näköjään on näytellyt muutamissa jaksoissa stargate universessäkin ollut alaina huffman :>

  Tykkää

 2. Oi kiitos tästä ! Katoin tota sarjaa silloin vuonna nakki, kun se tuli Telkasta..:D Yritin viime viikolla metsästää parista kaupasta, mutta ei tullut vastaan..:/ Alotitko kattoo siis kolmos kaudesta vai? :)

  Maria

  Tykkää

  1. Tilaa netistä? :) Joku cdon.com tai joku sellainen. Mä katsoin ainoastaan silloin vuonna nakki ensimmäisen tuotantokauden, sitten se jotenkin jäi. Onhan se vähän teinix välillä tosin :D Aloitin iiiihan alusta asti katsomisen.. heh.

   Tykkää

   1. Ai niin, onneks ne on olemassa..Tuol cdon.comissa myydään kaikkien 10 tuotantokauden boxia yhteishintaan 153, 95 euroa :D ihan ei riitä rahat siihen..mut ehkä yhden vois tilata :P

    Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.