mary the grillmaster

Eilinen päivä meni aika hissukseen, mitä nyt yli puolet päivästä siivosin aika stressaantuneena. Istuttiin Ändin ja Lauran kanssa ulkona mun pihalla syöden hyvää ruokaa (pottuja, lohta, paprikaa, etc) ja juoden hyvää kokista (?)

Yksi hyvä pro-vinkki: Jos aiotte kutsua porukkaa grillaamaan ja aiotte itse olla grillimaisteri – kannattaa harjoitella muutaman kerran sitä grillaamista. Minä en sitä nimittäin tehnyt. Ensimmäinen grillaus ever. Tässä meidän hieno grillisysteemi muuten, Ändi kutsui sitä Grillceptioniksi – grilli grillin sisällä. Get it?

Lopputulos? ”Vähän” rapeaa makkaraa. Ja kanaa (joka oli oli muuten sen grillin päällä noin puoliTOISTA tuntia) joka oli ”ehkä” kypsää. Mitä tästä opimmekaan? Älkää antako mun olla vastuussa grillistä…

Loppuvaiheessa ilma pilveni ja lokit alkoi pyörii meidän ympärillä, joten siirryimme sisätiloihin pelaamaan jotain peliä. Kaikki oli vähän väsyneitä ja puolen tunnin peli venyi noin parin tunnin peliksi. Mutta olipahan ainakin kivaa! Mukavan rentoa ja chilliä.

Miten sielläpäin on juhannus mennyt?

2 vastausta artikkeliin “mary the grillmaster

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.