40 minuutin duunipäivä.

Tiedättekö sen tunteen, kun olette iltatöissä ja saatte migreenin ja joudutte menemään aikaisemmin kotiin. Sen lisäksi muistatte yhtäkkiä, että teidän pitäisi opiskella. Pienen torkun jälkeen yritätte epätoivoisesti oppia jotain koodaamisesta, mutta siitä ei tule oikein mitään, koska naapurilla on bileet menossa – tiistai-iltana (ihan normaalia.) He esimerkiksi soittavat musaa ihan täysillä ja seisovat parvekkeella huutamassa ja kertomassa kaikille miten hyvä Zlatan on pelaa fudista. He ehkä luulevat, että Ruotsi on jotenkin maailman paras jalkapallossa – vaikka ovat jo tippuneet pois turnauksesta aikoja sitten (Bwahahah.)

Silmänne nykivät aika voimakkaasti, haistatatte paskat opiskelulle ja päätätte katsoa elokuvan. Elokuva on tajuttoman paska ja tunnelmaa pilaa muutenkin se, että naapurit pitävät edelleen sitä meteliä. Alatte googlaamaan jotain numeroa, minne voi soittaa ja tehdä valituksen. Juuri kun löydätte oikean numeron, naapurit lähtevät noin miljoonan kaverinsa kanssa kapakkaan jatkoille. Ah ihana hiljaisuus!

Olette ihan poikki, katsotte paskan elokuvan (A Nightmare on Elm Street – uusintaversio) loppuun ja manailette jo aikaista herätystä, koska 13 h duunipäivä. Pesette hampaat ja menette nukkumaan, mutta ette nukahada. Laitatte yhden Smallville-jakson pyörimään ja joskus vähän yli yksi nukahdatte vihdoinkin.

Herätys on kello 6.20, käytte suihkussa ja heitätte jotain vaatetta päälle, meikkaatte ja syötte aamupalan. Ja juotte viimeiset kahvit. Nukutte edelleen kun pyöräilette duuniin, olette perillä noin 10 minuuttia myöhässä, koska jouduitte hakemaan ruokaa kaupasta – ja kaupassa oli hirmuinen jono – kello 7.20 aamulla (Kuka edes käy kaupassa siihen aikaan?) Kun tulette perille alatte koodaamaan hirveetä vauhtia, vaikka ette ole ihan täysin hereillä vielä. Odotatte, että pomo tulisi antamaan lisää tehtäviä, sekä kertomaan mitä tehdään ja miten. Pomoa ei näy – jatkatte koodaamista.

40 minuuttia myöhemmin muut duunikaverit tulevat kysymään, että onko teillä jotain tehtävää. Sillä pomo ei ole tulossa töihin koska hän on kipeenä. Teillä ei ole mitään tekemistä, eikä kukaan osaa neuvoa miten asiat pitäisi tehdä. Joten päädytte siihen tulokseen, että lähdette kotiin takaisin. Ja kun sikaväsyneenä pyöräilette takaisin kaupan kautta kotiin ostamaan kahvia, ostatte ihan kaikkea muuta paitsi sitä kahvia.

Tiedättekö sen tunteen? MINÄ TIEDÄN! Ja nyt en voi jatkaa uniani. Yhyy! Onko tänään joku feikki-maanantai?

Päivän aamupala: Yoplaitin sitruunajugurttia! Ah, se maistuu samalta kun äidin tekemä rahkapiirakka (siis siltä rahkalta.) Älyttömän ihanaa! PS. Mulla on koti-ikävä!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.