onko se opi nyt niin mahtavaa?

Tuli mieleen, etten ole pitkään aikaan postannut aamupaloja tänne – joten ehkä pitäisi taas pitkästä aikaa. Viiliä, mysliä (jee, uutta mysliä, ei enää sitä hirveetä skeidaa!), auringonkukansiemeniä ja granaattiomenaa. Miten ihanaa olikaan, että löysin täpötäydestä pakkasesta (lue tyhjästä) yhden purkin granaattiomenan siemeniä (sanotaanko niitä siemeniksi?) Nami!

Muuten sain eilen vihdoinkin kokeiltua sitä OPIa, jonka sain lehden kylkiäisenä. Värin nimi on Mermaid’s Tears. Pakko sanoa, etten ole ihan varma siitä tykkäänkö väristä. Se on hieno, mutta jotenkin se on vähän pliisu. Minä kun tykkään enemmän räikeistä ja puhtaista väreistä. OPI levittyi suhteellisen hienosti, kuivui mukavan nopeasti ja jälki oli ihan ookooo – vasemmassa kädessä. Jostain syystä toisen käden kynnet näyttävät rumemmilta – varmaan mogasin aluslakan kanssa tai jotain.

No. Mikä on mun mielipide OPIsta? Onko se nyt niin tajuttoman hienoa ja mahtavaa ja yli kaikkien muiden?

1 day later: Lakka on jo alkanut halkeilemaan. Eli ihan sitä samaa, kun muutkin lakat. Olen todella onnellinen siitä, etten maksanut mitään tuosta lakasta. Mun ehdoton lempparimerkki on edelleenkin China Glaze.

Räikeistä väreistä puheenollen. Klikkasin kotiin ebaysta uuden kännykkäkuoren. Tällä kertaa se on TODELLA in-your-face-pinkki! Ai laik!!

Mutta mutta, oletteko kokeilleet OPIa? Mitäs tykkäsitte?

Nyt syömään lounasta ja sitten takaisin töihin. Voihan voihan. Rankkaa.

PS. Kuvat on otettu uudella kameralla – huomaako eroa?

2 vastausta artikkeliin “onko se opi nyt niin mahtavaa?

 1. Joo mullon kans toi Mermaid’s tears ja en oikeen väristä kyllä diggaa…kuten noista vihreen sävyistä kynsissä muutenkaan. Laitoitko muuten päällyslakkaa? Itse käytän sitä Poshen pikakuivattajaa ja sen avulla lakka kyllä kestää hieman pidempään…

  Tykkää

  1. Neonvihree vois olla kova juttu :D

   En tällä kertaa laittanut, yleensä kyllä laitan. Tosin silloin toimii lakka kun lakka paremmin.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.