kaikkea sitä tekee tieteen nimissä..

Sanotaan, että tein kokeilun – kohteena minä itse. Sanotaan vaikka näin, että päätin olla viikon syöden epäterveellisesti, olla liikkumatta ja juoden alkoholia (en koko aikaa döh – vaan parit bileet vaan?) Sanotaan, että tein sen kaiken tieteen nimissä – en siis siksi, että halusin irrotella edes kerran, syödä skeidaa ja en vaan kerennyt jaksanut treenata.

Lopputulos? +2 kg. Miten se näkyi salilla? Kuolema viiden minsan juoksun jälkeen ja jouduin tiputtaa painoja sikapaljon ja ”lihakseni” ovat nyt jo aivan hellänä. En oikein ymmärrä, miten se näin loppui. Taidankin taas vaihteeksi pistää pisteen tuohon mässäilyyn. Ei enää karkkia, ei enää skeidaa. Ainoastaan rehuja. Ehhehe not. Mutta pakko jotenkin päästä tuohon treenin makuun, vaikka ei inspaa sitten yhtään enää. Mitä mulle oikein tapahtui? Mitä mä teen? Auttakaa!

Multa jäi tuosta eilisestä postuksesta näyttämättä se taulu, jonka tein Saralle.

Super-Sara! Tuon tekemiseen meni ihan vain muutama tunti – plus muutama tunti, kun taistelin tuon raamin kanssa.. Tosin en ymmärrä – kaikki juhlissa kysyivät, että ”kuka on virkannut tuon taulun”.. Virkannut? Eikö nykypäivän ihmiset tiedä mitä eroa on ristipistoilla ja virkkauksella? Ja kuka on muuten nähnyt virkatun taulun? Häh? Ou mai gaad.

Anivei – Sara tykkäs – varsinkin taulun takana olevasta quotesta: With great power comes great responsibilities. Kun sehän valmistui sairaanhoitajaksi. Nii. Mun mielestä olin hirvittävän nokkela kun mieleeni tuli tuo quote – tosin Spiderman-leffasta. Joo tiedän, se on joku muu ukkeli joskus sanonut, mun maailmassa on vaan aavistus kuulimpaa lainata Spiderman-leffaa, kun jotain sata vuotta sitten kuollutta duudia.

Nyt valmistautumaan taas toiseen työpäivään! Mukavaa torstaita teille!

PS. Huomenna meen ostamaan kameran itselleni! :D JEEEE! Wohoo! Veronpalautus ftw!

 

6 vastausta artikkeliin “kaikkea sitä tekee tieteen nimissä..

 1. Ooh, geek craft props!!

  Ma oon miettinyt tassa jo jonkun aikaa, etta haluisin kokeilla ristipistoja. Taa nyt vaan todistaa miksi! Toi on kylla tosi siisti.

  Tykkää

  1. Tänks :) Siis ristipistot on ehkä maailman helpointa ever.. Nyt vielä kun on löytänyt nää geek craftit, niin tuntee itsensä jopa cooliksi kun noita tekee :D

   Tykkää

  1. Joo älä viitsi, mä en pysty nukkumaan kun jo nyt kuolailen kaikkea kivaa mitä voisi ostaa :D Eiku siis, minkä yhden kameran ostaisin.

   Tykkää

 2. Mulla tuntuu olevan nyt niin, että syön tosi terveellisesti viikon ajan ja sit haluankin sortua ja se tapahtuuki sit KUNNOLLA, eli oikeasti syön ihan liikaa mässyä kerrallaan ja tulee tosi paha olo. Sit päätän taas olla viikon ilman jne. Ei mitään tolkkua! Tosin ei se onneks painossa näy mitenkään. Mut eilen oli tällainen sortumispäivä ja tänään kyllä JUMPPAAN! :D

  Tykkää

  1. Jos pitää sortua, niin sitten se pitää tehdä kunnolla ;) Ehe ehe. Mun piti mennä jumppaan mutten kerennyt tänään hööh.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.