i’m too old for this shit.

Joo olen elossa. Ei, en ole kuollut. Eilisen päivän vietin ihan hirveessä kanuunassa ja illalla olin nukkumassa elokuvissa. Tänään on the other hand olen paiskinut peräti 13 tuntia töitä kahdessa eri työpäivässä, palkinnut itseni pizzalla, josta vain minä tykkään (Ändi ei syö herkkusieniä mohhaha) ja katsonut viimeisen Game of Thronesin.

Nyt menen nukkumaan yhdeltätoista ja se joka kehtaa herättää mut ennen kello 10 aamulla saa turpiin! No ei vaiteskaan, vaan se saa selkäänsä. Huomenna firman kesäjuhlat. Moikka täytän ensi vuonna 30 ja menen huomenna elämäni ensimmäiseen firman ilmaisen-viinan-bileisiin. Säälittävää!

Hyvää yötä ja kylläpäs oli rankka maanantai.

PS. Sain taas tänään sellaisen yskäkohtauksen töissä – kesken puhelun. Hirvee attention whore olen.

2 vastausta artikkeliin “i’m too old for this shit.

 1. Hah,mä olen muutamaa viikkoa vaille 40 vee (tiedän..olen VANHA) ämmä enkä oo ikinä ollu firman bileissä jossa ois ollu ilmasta viinaa…
  Itse on saanu kuvettansa kaivaa ettei nestehukka ois yllättäny…
  Kupeesta onneksi aina löytyny ”pillimehua” tai sen verran valuuttaa että jotain kirkasta saanu lasinpohjalle.

  Tykkää

  1. Äh, ”vanha” on suhteellista – sä oot nuori ;) Tuu mukaan meidän bileisiin! Sinne ei kuitenkaan oo paljoa porukkaa tulossa – joten mukaan mahtuu!

   Mä olin ihan varma, että olin ainoa joka ei ole ollut ilmasenviinanbileissä.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.