rocky road for breakfast – and hello kitty must die

Koska vietin suuremman osan aamustani yskien rikki keuhkojani, päätin etten mene tekemään tenttiä. Tiedämme kaikki, miten se olisi päätynyt – saisin jonkun nolon yskäkohtauksen ja noin miljardi ihmistä tuijottaisi minua ja toivoisivat, että delaan siihen yskääni, koska pilaan heidän tenttinsä. Niin. Sen sijaan heräsin tajuttoman aikaisin ja aloin askartelemaan Saralle valmistujaislahjaa (jonka näette huomenna, koska olisi vähän tyhmää paljastaa etukäteen hänen lahjansa.) Siinä samalla katsoin lisää vanhoja Game of Thrones-jaksoja (yhyy sunnuntaina tulee viimeinen jakso toiselta tuotantokaudelta!), viimeisimmän Desperate Housewivesin ja join liikaa kahvia.

Vedin äkkiä jotain hirveetä jugurttia naamaan ja suunnistin kohti kaupunkia. Likkojen kanssa pidettiin viikottainen giikki-miitti Bara Vara (varoitus, hirvittävät sivut! iik, esteettisiä silmiäni särkee!) -nimisessä kahvilassa (Örebron ehkä paras kahvila.) Sorruin ja söin toisena aamiaisena rocky road-leivoksen kermavaahdon kanssa. Huomattavasti kivempi aamupala, kun se ensimmäinen. Ja kalliimpi. Mutta niin sen arvoista. Oli aika kivaa pitää miitti kahvilassa. Tosin olisi vielä kivempaa, jos sieltä saisi santsikuppeja (monikossa) ilmaitteeksi.

Sen jälkeen pyöräilin äkkiiäkkii hakemaan uutta kirjaani postista. Kirjan, jonka ostin ainoastaan nimen perusteella: Hello Kitty Must Die. Ei voi olla huono kirja. Vai voiko? Onko joku lukenut tuon?

Nyt onkin sitten seuraava ongelma – alanko lukemaan, vai pelaanko jotain pitkästä aikaa vai katsonko jonkun elokuvan? Hiuksetkin pitäisi värjätä. Voi huokaus näitä nykypäivän vaikeita ongelmia.

Hauskaa alkavaa viikonloppua kaikille!

7 vastausta artikkeliin “rocky road for breakfast – and hello kitty must die

 1. Ma oon tullu nyt kylla siihen tulokseen, etta tidan ruveta seuraamaan game of thronesia vasta kun siita on tehty joko useempi tuotantokausi tai viimenen jakso. Sitten ei tartte venailla. Nimimerkilla ”alotin just Lostin kolmannen tuotantokauden”

  Tosta kirjasta en oo kyl kuullu, mutta tuli mieleen ’Hello kitty hell’-sivut http://www.kittyhell.com/

  Tykkää

  1. Ändi halusi kanssa odottaa, kunnes koko tuotantokausi on tullut. Itse mulla ei ole selkärankaa odottaa. Dexterin kanssa tehtiin niin, tosin oli kyllä hirvittävää odottaa kunnes koko tuotantokausi oli loppu – ja vältellä kavereiden keskusteluita siitä mitä viimeksi tapahtui. Hehe mä oon nähny vaan yhden tuotantokauden Lostista, se on ykkösenä mun inhokki-listalla haha.

   ooh, tuo vaikutti mielenkiintoiselta sivulta.. pakko mennä tutustumaan! Kiitos vinkistä.

   Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.