motivaatio hukassa taas

Tiesittekö, että sormiin voi saada kipeetä treenin jälkeen, yhtä hyvin kun mihinkään muuhun lihakseen? Minä tiedän. True story. Se ei muuten ole ollenkaan kivaa. Lisäksi eilisen treenin jälkeen olen tärissyt ihan hirvittävästi. En oikein tajua mitä siellä treenisalissa oikein tapahtui. Tein ihan normaalin supersarjan, mutta ensinnäkin olen paljon heikompi. Saan huomattavasti vähemmän toistoja tehtyä salilla. En kertakaikkiaan jaksa ja väsähdän todella nopeasti.

Kun muut levlaavat oikeaan suuntaan – eli tulevat vahvemmiksi – minä levlaan alaspäin. Kuinka se voi olla mahdollista? Sitäpaitsi, musta tuntuu, että tämän takia olen ihan kyllästynyt salitreeniin jo. Mistä sitä saa motivaatiota treeneihinsä? Antakaa vinkkejä! Miten te motivoitte itseänne?

Lisäksi en edes jaksa juosta 10 minuuttia kauemmin. Niinkun what? Mikä siinä sitten meni vikaan? Viiden minuutin päästä päässä alkaa huippaa päässä ja olen ihan finaalissa, joudun hiljentämään vauhtia ja askeleet ovat niin huterat, että olen melkein ihan varma, että kompastun niihin ihan minä hetkenä hyvänsä. Kun vaan muutama viikko sitten vedin kolme kilometriä ihan kepeesti, nyt jo puoli kilometriä tuntuu maratoonilta. Yhyy! Masentavaa!

Ehkä se on väsymys? Olen ollut todella väsynyt ja nukkunut todella huonosti ja vielä syönyt huonosti sen lisäksi? Olisikohan niin? Eilenkin meinasin nukahtaa töissä (ihan oikeasti) ja pysyin hereillä vain ja ainoastaan sokerin ja kofeiinin avulla. Heräilen aamuisin jo viiden-kuuden aikoihin. Siis nggh! Tämä on todella ärsyttävää!

No ainakin treenasin hyvin eilen (tai jotain) koska joka paikkaan sattuu ja lihakset ovat ihan muussia. Ehkä tämä tästä. Push it to the limit tai jotain vastaavaa. Huokaus. Ehkä Wonder Mary kohta takaisin taas.

2 vastausta artikkeliin “motivaatio hukassa taas

  1. Oletkos ajatellut pitää pientä paussia…? Viikko tai kaksi palauttavaa kevyttä liikkaa/lepoa ja sen jälkeen uusi ohjelma. Ehkä lyhyempiä sarjoja vähän isommilla painoilla eri järjestyksessä kuin ennen. Ja itse jatkoin paussin jälkeen vieläpä niin, että en vetänyt veret suussa, vaan rauhassa. Mulle ainakin tehosi. Toisaalta, mulla oli kilpirauhasen vajaatoimintaa, joka aiheutti juuri kuvailemasi kaltaisia oireita,(voimattomuutta, tärinää, univaikeuksia) nyt olotila ok, kun on annostus kohdillaan. Oletko miettinyt, jos sulla on vaikka ylikuntoa?

    Tykkää

    1. Paussi kuullostaa kyllä aika hyvältä idealta just nyt. Teen tosin nyt jo aika lyhyitä sarjoja. Mun olisi muuten pitänyt mennä tarkistaa toi mun kilpirauhanen jo muutamaan otteeseen, mutta kun se jää aina. Koskaan kai sitä oo tarkistuttanut lääkärillä. Voikohan mulla edes olla ylikuntoa? :D

      Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.