biologinen snooze ja arvonnan voittaja

Minä en ainakaan ole kyllä perinyt äitini unenlahjoja. Äiti nimittäin voi nukkua kuinka paljon vaan ja ihan milloin vaan. Ja ei se muuten herää vaikka sitä iskisi nuijalla päähän (en tosiaan tätä ole testannut  – vielä.) Mun piti tänään olla skarppina töissä jo kahdeksalta – AAMULLA. Ja milloin aloin jo heräilemään? 4.18. Otti kyllä lievästi sanottuna päähän.

Sen jälkeen heräsin 5.18 – ja sen jälkeen 6.18. Suurimmaksi osaksi ajattelin – että onko mulla joku sisäänrakennettu biologinen snooze joka herättää tunnin välein tai jotain? Nukuin siis todella, todella huonosti – ja keitin maailman lahinta kahvia aamupalaksi ja mulla ei ollut aamupalaksi mitään muuta syötävää, kun kuivaa paahtoleipää – ilman päällistä. Maanantai.

Lisäksi kun pyöräilin töihin ulkona oli aurinkoinen ilma – kun pyöräilin kotiin ulkona oli kylmä ja tuuli niin paljon, että sain vähintään viisi kiloa hiekkaa silmiini. Jee. Lisäksi mulla ei tietenkään ollut mitään takkia tai muuta lämmintä päällä vaan ainoastaan t-paita. Siis maanantai.

Nyt lisää kahvia ja sitten tekemään lisää duunia. Koska maanantai.

Kuitenkin, en menisi sanomaan, että mua ottaisi mitenkään suuresti päähän. Tänään on kuitenkin ihan kiva päivä. Voin kertoa siitä sitten vähän ajan päästä lisää, että miksi.

Niin ja tietenkin, the moment you all have been waiting for? OPI-lakan voittaja… on .. *drum roll* tällä kertaa Hansi! (check your iimejl!) Toivoisin, että mulla olisi antaa yksi lakka kaikille osallistuneille, mutta valitettavasti vaan yksi tällä kertaa. Kiitän ja kumarran kaikkia osallistuneita ja toivotaan, että löydän jonkun uuden lehden jonka voisin tilata ja saisin tilaajalahjana jotain mistä en tykkää ja voisin antaa sen jollekkin lukijalle! eh eh.

Hauskaa maanantaita kaikille! Keep being awesome!

10 vastausta artikkeliin “biologinen snooze ja arvonnan voittaja

 1. Mulla on sama juttu ton sisaanrakennetun snoozen kanssa. Joka kerta kun on jotain tarkeeta johon pitaa herata epanormaaliin aikaan, niin ihan varmasti siina neljan aikaan rupeen herailemaan etten varmasti myohasty. Ja mita tarkeempaa menoa, niin sita useemmin heraan.

  Hyva kuulla etta on ollu kiva maanantai!

  Tykkää

  1. Joo! Siis jollakin muulla on sama ongelma kun mulla! :D Se on ihan hirveetä! Sit pitäis mukamas olla freessinä ja pirteenä töissä ja näyttääkin ihan zombielta :P

   Joo kaksi kivaa maanantaita peräkkäin! En toki haluais sanoa näin, mutta there’s something fishy going on!

   Tykkää

   1. Niin se aina menee, mita paremmalta pitais nayttaa/skarpimpi olla/etc, niin sita huonommin nukkuu eli zombien nakosena mennaan.

    Selkeesti jotain outoo noissa maanantaissa… Ma olin erikoistehokas tanaan, joten olisko taa joku globaali ilmio??

    Tykkää

    1. Hehe niinhän sen on. Milloinkohan zombie-chick tulee muotiin? :D

     Joo pakko olla jotain. Ne on varmaan laittanut jotain juomaveteen. They’re here!

     Tykkää

 2. Tämä ei liity nyt mihinkään millään lailla mutta omgomgomg tuossa meidän lähellä on Shell, joka myy jostain syystä Pizza-Raxin pizzoja(?) ja bongasin eilen illalla siitä taulusta pizzan jossa on BEARNAISEKASTIKETTA!! Ja öö, kanaa, aurajuustoa, ananasta ja jotain muuta vielä. Siinäkin on varmaan kolme kaloria :D Pompin tyyliin tasajalkaa ja olin kiljuen menossa sitä ostamaan mutta keittiö oli jo kiinni :( Mutta jonain päivänä!

  Tykkää

  1. OMGOMG! Mahtavaa :D kolmenkalorin pizzat ovat siis rantautuneet vihdoinkin Suomeen tekemään Suomen kansasta entistä terveimpiä! :D Ja woot – shell joka myy pizza-raxin pizzoja? mihin tää maailma on menossa?

   Tykkää

   1. En tiiä, kun ABC:tkin on alkaneet myydä Chicosin eväitä.

    Pitää kyllä toivoa että se pizza on aivan SAIRAAN pahaa, muuten tulee varmaan syötyä vitti joka päivä. Ai niin mut sehän on niin kevyttä että ei haittaa :D

    Tykkää

 3. Mitenhan multa jai taa postaus nakematta! No enivei, tulin vaan boastailemaan, etta LALLASPYY MA VOITIN!!! Vaikken yleensa ees ikina voita mitaan! hihihihih

  8)))))))
  (hienot aurinkolasit ja paljon kaksoisleukoja)

  Tykkää

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.