herkkuperse täällä moi!

Mulla oli tänään vapaapäivä. Olen muuten odottanut tätä päivää sitten – no viime lauantain. Aamulla heti ryntäsin salille – vedin oikee superduper treeniohjelman läpi ja vielä 40 minuuttia elliptisellä crosstrainerilla tai mikä lie systeemi olikaan. Luulin, että olin salilla noin tunnin, mutta se näköjään venyi puoleentoista tuntiin. Olo oli kieltämättä aika hyvä (lue: kroppa paskana) kun kävelin kotiin.

Kävin kaupassa ja sain jonkinlaisen energiavajeen, joten oli pakko ostaa jotain äkkiiäkkii. Koska kauppa on pullollaan snäcksiä missä on sokeria, niin hätäisenä nappasin tuollaisen smoothien  ensiapuun (mä puhun nyt siis sellaisesta sokerisokerista, nipot älkää nipotelko siitä, että hedelmissä on sokeria – tiedän kyllä, fruktoosi blabla.) Ensinnäkin – kivaa maksaa paljon noin kolmesta kulauksesta, toiseksi – mun kurkku paloi rikki tuosta smoothiesta (olenkohan oikeasti allerginen ananakselle?) – ja kolmanneksi: en muuten näytä yhtään paremmalta alasti, sen jälkeen kun ton join. Pettymys!

Katsokaa mitä muuta löysin kaupasta. Lauantaimakkaraa! Meinasin ostaa, mutta sitten keskityin enemmän pepperonin ja chorizoon ja unohdin koko makkaran. Voihan voihan. Muuten en ikinä Suomessa syö lauantaimakkaraa – outoa miten täällä Ruotsissa tulee välillä himo siihen, kun sitä näkee kaupassa.

Sitten vaan kotiin tekemään lounasta. Currylla maustettua kanaa, uunissa paahdettu (kärtsähtäneitä) paprikoita fetajuustolla (siis se on niin hyvää – viipaloi paprika miten haluat, laita uuni vuokaan ja murenna fetajuustoa päälle – uuniin kunnes juusto on saannut vähän väriä – niiiiii-iiin hyvää!) ja Ändin tekemää tzatzikia. Miten voikaan ruoka olla niin hyvää?

Nyt me tehdään pizzaa :D Olen siis tänään vaan treenannut ja syönyt. Mutta eikö ne vapaapäivät pidäkin olla tällaisia? Vai? Häh?

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.