maailman tylsin mysli

Olen taas vaihteeksi oppinut jotain uutta. On se niin ihanaa, että oikeasti oppii jotain joka ikinen päivä, eikö vain? Opin sen, että jos haluaa jonkun ostavan teille aamupalaa (koska itse istutte töissä kaupan sulkemisaikaan asti), niin kannattaa selittää mahdollisimman selvästi mitä haluatte aamupalaksi. Ja kannattaa muuten ottaa ostajan sukupuolen huomioon myös. Eli jos pyydätte (käskette) jonkun ostamaan teille mysliä, niin ei kannata sanoa, että ”osta jotain hyvää mysliä”.

Sillä (varsinkin jos pyytää miespuolista henkilöä menemään ostoksille) on vaarana, että saatte eteenne tarjoiltua jotain tällaista:

Mysliä, jossa ei ole mitään hyvää. Ei yhtään pähkinää (vaan muutama auringonkukansiementä), ei yhtään hedelmäpalasta – ei siis mitään väriä. Ei sokeria. Ei .siis. yhtään. mitään. kivaa. Maistuu puulta. Tai no muroilta. Tylsiltä muroilta. Tai kaurapuuromuroyhdistelmältä. Siis tajuttoman tylsältä kombolta.

Kun kysyin syylliseltä (Ändi) missä meni vikaan, eli miksi ihmeessä en saannut jotain HYVÄÄ mysliä, niin herra mussutti siihen jotain, että ”terveellistä, ei sokeria, tekee sulle hyvää.” AIJAA, vai että millä tavalla? Häh? MITÄ SE SILLÄ TARKOITTI? Tuon syömisen jälkeen haluaa vaan iskee jotakin turpiin. Huonolla tavalla. Ja tiedän juuri tasan tarkkaan kuka tällä kertaa saa turpiinsa. Se daiju, joka meni tuon myslin ostamaan.

Olisi siis pitänyt sanoa, että ”osta jotain hyvää mysliä missä on ainakin jotain hedelmää, ehkä jotain marjaa, ja paljon pähkinöitä.” Ehkä se sitten olisi ostanut jotain suhteellisen hyvää edes.

Onko muut myslin ystäviä? Itse olen justiinsa löytänyt myslin (kesti vaan 30 vuotta, melkein siis..)

PS. Siis se on Finaxin Bran-müsli. Finaxilla on miljardi todella namia mysliä, ja niistä kaikista se pölö meni ostamaan tuon version? Wtf? Oikeesti?

2 vastausta artikkeliin “maailman tylsin mysli

Mary ♥ Kommentit

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.